Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Connect-R și Misha au divorțat. Iată primele declaraţii date de artist despre despărţire

Connect-R și Misha au divorțat. Iată primele declaraţii date de artist despre despărţire

de Redactia Tvmania

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul despre despărţirea de mama copilului său prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi nu au dat nimic de bănuit până acum, mai ales că în mediul online au postat o mulţime de imagini impreună. 

Cântăreţul a postat pe Facebook o imagine cu fosta lui soţie şi un mesaj în care a explicat totul. Se pare că de doi ani de zile aceștia au divorţat, însă au ales să păstreze o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni , dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., Sunt aproape 2 ani de la divorț 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru ! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat” , a scris Connect-R pe Facebook.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha  în toamna anului 2014. Cei doi au împreună o fetiță, Maya. Artistul declara în trecut că partenera lui a renunțat la cariera ei muzicală pentru a se dedica vieții de familie.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton