Homepage  / Vedete româneşti

Connect-R și Misha, din nou împreună. Cum s-au afișat pe rețele sociale

Connect-R și Misha, din nou împreună. Cum s-au afișat pe rețele sociale
10

de Roxana Mirea,

Au trecut aproximativ patru ani de când Connect-R și Misha au divorțat. Cei doi au continuat să fie prieteni de dragul fiicei lor, Maya. Ei bine, recent, artistul și fosta lui soție s-au afișat împreună pe rețelele sociale. Fanii lor au fost încântați să îi vadă împreună din nou.

Connect-R și Misha, surprinși împreună

Connect-R și Misha au divorțat în 2017, după ce s-au căsătorit în anul 2013. Chiar dacă relația lor de iubire s-a destrămat, cei doi au continuat să rămână prieteni de dragul fiicei lor, Maya. Artistul a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa fostei soții și îi este recunoscător pentru faptul că l-a făcut tată, dăruindu-i o fetiță superbă.

 Ei bine, recent, Connect-R și Misha s-au afișat din nou împreună, pe TikTok. Misha este foarte activă pe această platformă și a publicat un videoclip cu fostul ei partener de viață. Fanii celor doi s-au bucurat să-i revadă împreună. Aceștia au ieșit cu fiica lor la un local exclusivist din Capitală, potrivit spynews.ro.

Connect-R și Misha

Connect-R și Misha petrec timp împreună de dragul fetiței

Totuși, trebuie să menționăm faptul că nu este prima dată când Connect-R și fosta soție petrec timp împreună. Cum am spus anterior, cei doi au o relație frumoasă de prietenie de dragul fiicei lor. Adesea au parte de ieșiri în trei și se bucură de timpul petrecut împreună.

229847381_210328974367328_6670609858864359150_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Connect-R și Misha au pus punct relației lor în anul 2017, însă au anunțat divorțul un an mai târziu, în 2018. Cel care a oferit vestea a fost artistul.

„Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a scris Connect-R pe Instagram, la acea vreme.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton