Homepage  / Vedete româneşti

Connect-R și Shift au lansat videoclipul piesei „Plec Departe” cu imagini din „Asia Express”

Connect-R și Shift au lansat videoclipul piesei „Plec Departe” cu imagini din „Asia Express”

de Cătălina Matei,

După ce au făcut echipă în reality show-ul de la Antena 1, cei doi prieteni și parteneri au lansat o piesă nouă, „Plec Departe”. În videoclipul melodiei au inserat și imagini surprinse pe „Drumul Împăraților” din „Asia Express”.

Fanii emisiunii de la Antena 1 au recunoscut deja linia melodică a celei mai recente piese semnată de Connect-R și Shift, „Plec Departe”. Cei doi au tot fredonat melodia în timpul aventurii lor la „Asia Express”, mai ales când făceau autostopul.

Mai mult decât atât, în videoclipul piesei au folosit şi imagini din emisiunea unde au fost concurenţi, alături de alte cadre filmate în București, în zona Piața Romană, unde au apărut tot cu ghiozdanele în spate.

Muzica este este semnată de Connect-R, Shift şi Liviu Teodorescu, de text s-au ocupat Connect-R şi Shift, iar de producţie a avut grijă Shift. Backing vocals a făcut Liviu Teodorescu, iar de Mix & Master s-au ocupat cei de la Epic Julius @Midiots.

Connect-R și Shift au fost eliminați de la „Asia Express”,  în ediția din 13 octombrie. Cei doi concurenți au părăsit competiția înainte de a ajunge în etapa următoare a competiției filmate în Georgia.

Connect-R și Shift, primele declarații după eliminarea de la „Asia Express”

Connect-R a ținut să le mulțumească tuturor fanilor săi pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. De asemenea, acesta i-a încurajat pe internauți să se uite în continuare la „Asia Express” întrucât colegii lui sunt demni de toată admirația.

„Vreau să vă mulțumesc pentru mesajele frumoase pe care le-am primit. M-au emoționat tare rău și –  ce să zic? – Asia Express continuă. Trebuie să vă uitați până la capăt pentru că colegii noștri chiar au luptat și sunt demni de toată admirația. Vă mulțumim încă o dată. Shift, te iubesc!”, a spus Connect-R, în urmă cu câteva ore, pe Instagram.

„A fost cea mai frumoasă și grea experiență”

De asemenea, și Shift a ținut să le mulțumească oamenilor pentru toată susținerea lor și a declarat că Asia Express a fost o experiență pe care ar repeta-o oricând.

„Drumul nostru în Asia Express se termină aici. Pentru mine, a fost cea mai frumoasă si grea experientă de până acum… O experientă pe care as repeta-o oricând! Vă multumesc că sunteti cu noi si cä ne-ati sustinut din prima secundă! Multumesc, Connect-R, c-am împărtit fiecare secundă împreună, aproape o lună. Multumesc, Asia Express, pentru jocul ăsta minunat! Rămâneti aproape!

De fapt am plecat… doar până-n studio, să scot niște muzică nouă! Vă iubesc!”, a scris Shift pe Instagram. Ceea ce s-a și întâmplat, cei doi lansând acum piesa „Plec Departe”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton