Homepage  / Vedete româneşti

Connect-R și Shift, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: „O experiență pe care aș repeta-o oricând”

Connect-R și Shift, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: „O experiență pe care aș repeta-o oricând”
12

de Roxana Mirea,

Connect-R și Shift au făcut primele declarații după ce au fost eliminați de la Asia Express – Drumul Împăraților, de la Antena 1. În Cursa pentru Ultima Șansă au intrat trei echipe: Connect-R cu Shift, Eliza cu Cosmin Natanticu și Adriana Trandafir cu Maria Speranța. Connect-R și Shift  au fost ultimii care au ajuns la Irina Fodor.

Connect-R și Shift, eliminați de la Asia Express

Asia Express continuă, dar fără Connect-R și Shift. Cei doi au fost eliminați în ediția de aseară a emisiunii difuzate de Antena 1. Concurenții au avut de înfruntat noi provocări în Cursa pentru Ultima Șansă, iar Connect-R și Shift au fost ultimii care au ajuns la Irina Fodor.

Cufărul în care se afla nestemata, a cărei culoare urma să decidă soarta în concurs a echipei de pe ultimul loc, se afla la Zarug. Din nefericire, nestemata a fost roșie, iar Connect-R și Shift au fost nevoiți să părăsească competiția. Cei doi artiști au mărturisit că s-au bucurat de experiența Asia Express și că relația lor de prietenie a devenit și mai puternică. Acum, Connect-R și Shift au făcut primele declarații după ce au fost eliminați de la Asia Express.

243260596_567486871140834_5852844383681443178_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Connect-R și Shift, primele declarații după eliminarea de la Asia Express

Connect-R a ținut să le mulțumească tuturor fanilor săi pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. De asemenea, acesta i-a încurajat pe internauți să se uite în continuare la Asia Express întrucât colegii lui sunt demni de toată admirația.

Vreau să vă mulțumesc pentru mesajele frumoase pe care le-am primit. M-au emoționat tare rău și –  ce să zic? – Asia Express continuă. Trebuie să vă uitați până la capăt pentru că colegii noștri chiar au luptat și sunt demni de toată admirația. Vă mulțumim încă o dată. Shift, te iubesc!”, a spus Connect-R, în urmă cu câteva ore, pe Instagram.

De asemenea, după ce s-a aflat că el și Shift au fost eliminați de la Asia Express, Connect-R a publicat o fotografie din cadrul competiției alături de mesajul: „Mulțumim”.

„A fost cea mai frumoasă și grea experiență”

De asemenea, și Shift a ținut să le mulțumească oamenilor pentru toată susținerea lor și a declarat că Asia Express a fost o experiență pe care ar repeta-o oricând.

„Drumul nostru în Asia Express se termină aici. Pentru mine, a fost cea mai frumoasă si grea experientă de până acum… O experientă pe care as repeta-o oricând! Vă multumesc că sunteti cu noi si cä ne-ati sustinut din prima secundă! Multumesc, Connect-R, c-am împărtit fiecare secundă împreună, aproape o lună. Multumesc, Asia Express, pentru jocul ăsta minunat! Rămâneti aproape!

De fapt am plecat… doar până-n studio, să scot niste muzică nouă! Vă iubesc!”, a scris Shift pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton