Homepage  / Cinema

Continuarea filmului „Mortal Kombat” ar putea fi o paradă a vedetelor

Continuarea filmului „Mortal Kombat” ar putea fi o paradă a vedetelor

de Andreea Hentea,

Deși nu au fost finalizate ofertele de roluri pentru „Mortal Kombat 2”, se pare că viitorul film ar putea avea pe generic multe nume sonore, scrie ew.com.

La nouă luni după lansarea simultană a filmului de acțiune „Mortal Kombat” (2021) în cinematografe și pe platforma HBO Max, compania producătoare, New Line, a dat undă verde pentru continuarea filmului. Deși proiectul este încă în faza incipientă, se așteaptă ca multe dintre vedetele inițiale, precum și realizatorii filmului, să revină pe platouri.

Jeremy Slater, scenaristul principal al serialului „Moon Knight”, produs de Disney+ și de Marvel, a fost ales recent să scrie continuarea poveștii din „Mortal Kombat”, însă niciun alt membru al distribuției sau al echipei nu a fost încă anunțat. „Sunt mai mult decât entuziasmat să mă alătur acestei echipe!”, a postat Slater pe Tweetter. „De data asta o să construim ceva mai mare, mai bun și mai dur, care va ului mințile tuturor”, a adăugat el.

Cum a început totul

Primul film, „Mortal Kombat”, regizat de Simon McQuoid, urmărea povestea lui Cole Young (Lewis Tan), un luptător de MMA care afla că este un descendent al unui luptător antic pe nume Hanzo Hasashi (Hiroyuki Sanada), personajul favorit al fanilor Scorpion. Cole mai afla și că a fost sortit să devină unul dintre campionii Pământului în lupta împotriva dușmanilor din Outworld, o altă dimensiune, în cadrul unui turneu cu mize mari de care atârnă soarta universului.

Turneul amintit în titlul filmului, „Mortal Kombat”, nu ajungea, de fapt, să aibă loc, fiind doar pregătit de evenimentele din această primă parte. Acțiunea se concentra asupra unor personaje precum Jax (Mehcad Brooks), Sonya Blade (Jessica McNamee) și Liu Kang (Ludi Lin), care trebuiau să lupte pentru viața lor, în timp ce Shang Tsung (Chin Han), împăratul din Outworld, făcea tot posibilul să-i distrugă pe luptătorii Pământului înainte de începutul turneului.

De asemenea, în film mai apăreau Josh Lawson (Kano), Joe Taslim (Bih-Han/Subzero), Tadanobu Asano (Lord Raiden), Max Huang (Kung Lao) și Sisi Stringer (Mileena). Sfârșitul filmului „Mortal Kombat” pregătea inclusiv apariția personajului Johnny Cage, inspirat din jocul video care stă la baza filmului, iar pe internet au apărut deja manifestări entuziaste cu privire la prezența lui.

Cine ar putea reveni

Lewis Tan, interpretul lui Cole Young, personajul principal din primul film, este cel mai probabil să revină pe platourile filmului „Mortal Kombat 2”. Actorul a postat recent un mesaj pe Tweetter, în care a scris: „Așteptați să vedeți ce avem pentru voi în continuare!”.

Jessica McNamee, interpreta Sonyei, și Mehcad Brooks, care l-a jucat pe Jax, s-au arătat, și ei, foarte încântați de o posibilă reîntâlnire a echipei. „Mortal Kombat 2.0 baby!!!”, a scris actrița, în timp ce Brooks a spus: „E oficial. Runda a 2-a. Toată lumea e gata?”.

Tuturor li s-a alăturat producătorul Todd Garner, care a postat și el pe Tweetter mesajul: „Îmi iubesc familia Mortal Kombat. Vă mulțumesc pentru răbdare. Muncim din greu pentru a ne asigura că a meritat așteptarea”.

Filmul „Mortal Kombat” este un remake al peliculei din 1995, inspirată de jocul video omonim, de mare succes la începutul anilor ’90. Între timp, „Mortal Kombat” a devenit o franciză blockbuster de jocuri video, care a reușit recent cea mai reușită lansare a jocului video din istoria sa, Mortal Kombat 11.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton