Homepage  / Cinema

Continuarea peliculei „Căpitanul Marvel” și-a găsit regizorul

Continuarea peliculei „Căpitanul Marvel” și-a găsit regizorul

de Redactia Tvmania

Nia DaCosta a fost desemnată pentru a regiza continuarea filmului „Căpitanul Marvel” (2019), în care Brie Larson a jucat rolul unui pilot transformat în supereroină, informează Hollywood Reporter.

Scenariul peliculei „Căpitanul Marvel 2” va fi scris de Megan McDonnell, care a lucrat pentru spin-off-ul Marvel „WandaVision”, cu Paul Bettany (Vision) și Elizabeth Olsen (Scarlet Witch / Wanda Maximoff), care va fi difuzat de Disney+. La fel ca în primul film, Brie Larson va juca rolul principal, al pilotului Carol Danvers, care devine supereroină pentru a salva planeta. „Captain Marvel 2” va avea premiera pe 8 iulie 2022.

„Captain Marvel” a fost lansat în martie 2019 și a avut încasări globale de peste un miliard de dolari. Regizat de Anna Boden și Ryan Fleck, i-a avut în alte roluri pe Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Annette Bening, Djimon Hounsou, Gemma Chan și Lashana Lynch.

Nia DaCosta a debutat cu pelicula „Little Woods” (cu Tessa Thompson și Lily James), care a avut premiera în cadrul Tribeca Film Festival, în 2018. Ea a regizat și remake-ul după horror-ul „Candyman” (1992), produs de MGM și Universal, la care a fost co-scenaristă, împreună cu Jordan Peele și Win Rosenfeld. Din motive de pandemie, premiera noului „Candyman”, care era programată pentru data de 12 iunie, a fost mutată pe 16 octombrie. Trailerul său a fost însă difuzat deja, generând numeroase discuții în rândul fanilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton