Homepage  / Trailer

Continuarea serialului „Velvet” are de-acum și trailer oficial!

Continuarea serialului „Velvet” are de-acum și trailer oficial!
3

de Redactia Tvmania

Veşti bune pentru fanii serialului spaniol „Velvet”. Spin-off-ul „Velvet Colección” va începe în Spania la postul Movistar+, în luna octombrie şi va avea 10 episoade a câte 50 de minute. Mai mult, pe YouTube a apărut deja trailerul.

În urma audienţelor uriaşe pe care le-au avut ultimul episod al serialului spaniol „Velvet”, difuzat în tara de origine pe 21 decembrie 2016, producătorii de la Bambú au decis să facă spin-off-ul „Velvet Colección”.

Acţiunea din „Velvet Colección” are loc în anul 1967 (la cinci ani de la finalul sezonului 4), în Barcelona, şi o are în prim-plan pe Clara, personaj interpretat de Marta Hazas. Din păcate, Miguel Angel Silvestre nu se va întoarce cu rolul lui Alberto, însă actriţa Paula Echevarría va putea fi revăzută în rolul Anei Ribera în primele episoade. 

„Încă o dată mă despart de voi. Şi mereu doare, pentru că alături de voi sunt mereu fericită. Vă mulţumesc, colegi, pentru dragostea voastră!”, a scris Paula Echevarría pe Instagram, la finalul scenelor filmate.

Velvet Colección (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

În noile episoade, Ana Ribera îşi va deschide un magazin cu haine în Passeig de Gràcia, Barcelona, în timp ce Raúl de la Riva (Assier Etxeandia) îşi va deschide o şcoala de modă, unde vor fi formaţi viitori angajaţi ai casei Velvet.

Din distribuţia producţiei „Velvet Colección” vor mai face parte Mónica Cruz, Imanol Arias, Adriana Ozores şi Fernando Gaullar, rolurile acestora influenţând soarta tuturor personajelor.

La noi, postul Happy Channel a difuzat anul trecut primul sezon al serialului.

În prezent, Paula Echevarría (care s-a despărţit anul acesta de David Bustamante) se află în vacanţă în Spania, la un resort de lux din Cadiz, alături de fiica ei şi de prietenii de familie.

Paula Echevarria

Vedeţi aici trailerul spin-off  „Velvet Colección”:

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton