Homepage  / Ultimul număr

Controversatul Frank Sinatra: cântăreţ celebru şi prieten al Mafiei

Controversatul Frank Sinatra: cântăreţ celebru şi prieten al Mafiei

de Redactia Tvmania

Frank Sinatra, „mafiotul” cu voce de aur

Zvonurile despre legăturile – strânse, s-ar putea spune – pe care Frank Sinatra le avea cu mafioţii l-au urmărit pe cântăreţ pe tot parcursul vieţii, deşi nu a fost niciodată acuzat oficial.

Relaţiile cu persoanele dubioase l-au transformat pe Frank Sinatra în unul dintre cei mai controversaţi artişti ai vremurilor sale. FBI-ul condus de J. Edgar Hoover îl urmărea din 1947, când a făcut o călătorie de patru zile în Havana, pentru a participa la o „conferinţă” a interlopilor.

De-a lungul timpului, numele său a fost legat, într-un fel sau altul, de mafioţii Charles „Lucky” Luciano, Carlo Gambino, Sam Giancana sau Willie Moretti.

După ce Lucky Luciano (care este considerat părintele crimei organizate din SUA) a fost deportat în Italia, Frank Sinatra l-a vizitat de cel puţin două ori şi i-a făcut cadou o tabacheră din aur pe care era gravat: „Pentru bunul meu prieten Charlie, de la prietenul său Frank”.

Aceste vizite erau tocate de presă şi folosite drept dovadă pentru implicarea lui Sinatra în acţiunile Mafiei. Jurnaliştii scriau şi despre cele două milioane de dolari pe care cântăreţul i le-ar fi dat lui Lucky Luciano.

.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton