Homepage  / Cinema

Controversatul regizor Michael Moore promite un film care va pune capăt mandatului la Casa Albă al lui Trump

Controversatul regizor Michael Moore promite un film care va pune capăt mandatului la Casa Albă al lui Trump

de Redactia Tvmania

Surpriză! Michael Moore lucrează la un nou proiect. Bob și Harvey Weinstein au anunțat că au achiziționat, prin compania lor Fellowship Adventure Group, drepturile de difuzare în întreaga lume a noului documentar intitulat „Fahrenheit 11/9”, spune The Guardian.

Moore, care are Oscarul pentru „Bowling for Columbine” (2002), lucrează deja la filmul care va examina factorii care au dus la victoria lui Donald Trump la alegerile din 2016. Titlul face referire la ziua în care Trump a fost declarat președinte și e o aluzie la cealaltă peliculă a lui Moore, „Fahrenheit 9/11”, în care regizorul investiga modul în care administrația George W. Bush a răspuns atacurilor teroriste din 11 septembrie.

„N-au contat în niciun fel dezvăluirile, nimic nu l-a clintit. Faptele, realitatea, nimic nu l-a atins. Chiar când o făcea de oaie, se trezea dimineața și posta pe Twitter. Toate astea se vor termina o dată cu acest film”, a declarat pentru Variety Michael Moore. Iar pe propria sa pagină de Twitter, regizorul a scris: „Da. Fac un film care ne va scoate din această mizerie”.

O dată de lansare pentru „Fahrenheit 11/9” nu a fost încă anunțată.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton