Homepage  / Vedete străine

Copiii ducilor de Cambridge, asortați perfect la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Copiii ducilor de Cambridge, asortați perfect la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a
8

de Cătălina Matei,

Unul dintre cele mai așteptate momente ale primei zile din șirul de evenimente dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a i-a avut în prim-plan pe copiii ducilor de Cambrdge. Aceștia au fost printre primii din Familia Regală care au sosit la parada Trooping the Colour, într-o caleașcă, alături de mama lor, Ducesa de Cambridge, și de soția Prințului Charles, Camilla.

Prințul George (8 ani), prințesa Charlotte (7 ani) și prințul Louis (4 ani) au sosit la parada Trooping the Colour, unul dintre cele mai așteptate evenimentul din seria celor dedicate Jubileului de Platină, într-o caleașcă. Cei trei au fost asortați perfect în belumarin, bleu și alb și s-au purtat exemplar, sub atenta supraveghere a mamei lor, Ducesa de Cambridge, și a Camillei, soția bunicului lor, prințul Charles.

Bienînțeles că cele mai multe comentarii din partea jurnaliștilor care transmit acest eveniment au fost dedicate prințesei Charlotte, care a purtat o rochie într-o nuanță deschisă de bleu, cu părul împletit și legat într-o fundă în aceeași culoare cu rochia.

În același timp, mama celor trei, Kate Middleton, a adoptat o ținută complet albă pentru apariția ei din prima zi a Jubileului, cu un ansamblu reciclat semnat  Alexander McQueen și o pălărie șic alb-navy, purtată peste un coc elegant.

După ce au ajuns cu caleașca la palatul Buckingham, cei trei copii ai ducilor de Cambridge s-au alăturat străbunicii lor, regina Elisabeta a II-a, pentru a urmări parada aeriană.

Foto: Profimedia

copiii-ducilor-Cambridge-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Reuniunea verișorilor

Jubileul de Platină reprezintă și prima ocazie a întregii Familii Regale de a o cunoaște direct pe cea mai mică strănepoată a reginei Elisabeta a II-a, Lilibet.  Este pentru prima dată când fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a pășit  pe pământ britanic. Regina și-a alocat ziua de sâmbătă pentru a petrece mai mult timp alături de fetița care împlinește un an sâmbătă, 4 iunie. De altfel, și verișorii săi primari – prințul George , prințesa Charlotte și prințul Louis – au ocazia să o întâlnească pentru prima dată pe Lilibet.

Însă unchiul și mătușa micuței, ducii de Cambridge, nu vor fi prezenți la petrecerea de sâmbătă. Prințul William și Kate Middleton vor fi la peste o sută de kilometri distanță de Meghan Markle și Prințul Harry, care vor sărbători prima aniversare a fiicei lor, în timp ce vor vizita Țara Galilor, în cadrul festivităților dedicate Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, potrivit Daily Mail.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton