Homepage  / Vedete străine

Motivul pentru care copiii lui Kate Middleton nu o numesc pe Camilla bunică vitregă. Cum i-a educat Prințul William

Motivul pentru care copiii lui Kate Middleton nu o numesc pe Camilla bunică vitregă. Cum i-a educat Prințul William
9

de Roxana Mirea,

Prințul William ar fi spus clar că regina consoartă Camilla este soția bunicului copiilor săi și nu bunica lor vitregă. Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut mama, pe prințesa Diana, într-un accident de mașină în 1997, când el avea doar 15 ani.

De ce copiii prințului William nu o numesc pe Camilla bunică vitregă

Prințul de Wales s-a căsătorit cu Kate Middleton, Prințesa de Wales, cu care are trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În 2005, Regele Charles al III-lea s-a căsătorit cu Camilla, regina consoartă, iar William și fratele său, Prințul Harry, au fost prezenți în ziua nunții. Și, deși William se bucură pentru tatăl său, s-a spus că, atunci când vine vorba de copiii săi, nu vrea ca regina Camilla să ia titlul de bunică, care i-ar fi revenit mamei sale dacă ar fi fost în viață, scrie heart.co.uk.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Acest lucru este susținut de expertul regal Angela Levin, care scrie în noua sa carte, „Camilla, Duchess of Cornwall: From Outcast to Queen Consort”, că George, Charlotte și Louis nu o numesc pe Camilla bunică vitregă.

Potrivit InStyle, Angela scrie în cartea sa: „William a spus clar că regina Camilla este soția tatălui său, dar nu o bunică vitregă pentru copiii săi”. Ea a adăugat că cei trei copii au fost educați să creadă că au „doi bunici, dar o singură bunică”.

Cu toate acestea, Angela a adăugat că acest lucru nu o deranjează pe Camilla și că ea nu a încercat niciodată să îi ia locul Dianei. „A încercat să încurajeze mai degrabă decât să influențeze” în familie, scrie Angela.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton