Homepage  / Vedete româneşti

Copiii lui Ștefan Bănică jr., apariție spectaculoasă! Ana Violeta și Radu Ștefan, implicați într-un eveniment prezentat de Andreea Marin

Copiii lui Ștefan Bănică jr., apariție spectaculoasă! Ana Violeta și Radu Ștefan, implicați într-un eveniment prezentat de Andreea Marin
4

de Cătălina Matei,

Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică, primii doi copi ai acotrului Ștefan Bănică jr., au atras toate privirile în urmă cu două seri, când au urcat pe scenea evenimentului Atipic Beauty. Gazda serii a fost chiar Andreea Marin, mama Violetei, iar audiența a remarcat cât de mândră este vedeta de fiica ei.

Ștefan Bănică jr. are de ce să fie mândru de copiii săi. Radu Ștefan Bănică, primul său născut din relația cu Camelia Constantinescu, și Ana Violeta Bănică, fiica lui și a Andreei Marin, sunt doi tineri foarte frumoși și talentați. Relația dintre frate și soră este extrem de apropiată, cum bine au putuT remarca și cei prezenți la gala Atipic Beauty, care celebrează frumusețea dincolo de aparențe și care a avut loc pe 9 mai.

Gazda evenimentului mai sus amintit a fost chiar Andreea Marin, mama Violetei. Adolescenta în vârstă de 15 ani a avut o apariție senzațională într-o rochie roșie elegantă, la brațul fratelui său, Radu Ștefan.

De altfel, Ana Violeta a postat mai multe imagini de la eveniment pe contul său de Instagram.

Aseară am sărbătorit 10 ani de Atipic Beauty, o gală extraordinară care luptă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, îmbinând ideea de voluntariat, modă și talentele oamenilor ce fac performață în diverse domenii. A fost o onoare să particip ca voluntar”, a scris fiica Andreei Marin în dreptul fotografiilor postate.

radu-stefan-banica-si-violeta-banica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Iar Andreea Marin i-a lăsat și o declarație înduioșătoare în comentariile postării respective. „Te iubesc!”, i-a scris vedeta fiicei sale.

Ana Violeta a purtat o rochie roșie, o creație a casei de modă Ellis by Eli Lăslean, cu fundă pe un umăr și cu un șliț adânc pe picior. Iar cei prezenți au remarcat cât de mult seamănă adolescenta de acum cu cea care prezenta „Surprize, suprize” în urmă cu ceva timp. În același timp, Ana Violeta a încântat audiența și în momentul în care a avut o prezentare pe care a susținut-o în limba engleză.

În același timp, Ana Violeta a demonstrat că se descurcă la fel de bine în fața camerelor de filmat și că este dezinvoltă când acordă interviuri.

Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică, o relație extrem de apropiată

Deși au mame diferite, Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică au o relație extraordinară frate-soră. Ma ales în ultima vreme, cei doi au apărut public împreună. În timp ce Radu Ștefan (21 de ani) îi calcă pe urme tatălui său, atât în actorie cât și în muzică și televiziune, și Ana Violeta (15 ani) cochetează cu actoria. În același timp însă, tânăra este extrem de implicată în voluntariat, precum mama sa.

Sunt extrem de recunoscătoare că sunt voluntar la House of Joy, Teen Challenge, un centru de reabilitare pentru femei. Alcoolul și abuzul de substanțe devin din ce în ce mai frecvente, dar sunt uluită de progresele pe care le-au făcut aceste fete, în ciuda experiențelor și a traumelor lor din trecut. Vă rugăm să vizitați site-ul lor pentru a vă informa despre poveștile lor excepționale și cercetările despre dependență și să ajutați ca voluntar (este incredibil cât de multe puteți învăța)”, a fost mesajul transmis de Violeta Bănică pe Instagram, cu ceva timp în urmă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton