Homepage  / Vedete româneşti

Copiii vedetelor au fost cuminți. Ce cadouri au primit de la Moș Nicolae

Copiii vedetelor au fost cuminți. Ce cadouri au primit de la Moș Nicolae
10

de Roxana Mirea,

În multe case au răsunat râsete și strigăte de bucurie, în această dimineață. Moș Nicolae le-a umplut ghetuțele copiilor cu numeroase cadouri. De cum au deschis ochii, prichindeii au dat fuga la ghetuțe pentru a vedea ce le-a adus Moșul. Cum era de așteptat, copiii vedetelor nu au fost o excepție. Iată ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae.

Ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae

Ce cadouri au primit copiii vedetelor de la Moș Nicolae. Copiii își pregătesc ghetuțele de seara pentru a-l aștepta pe Moș Nicolae cum se cuvine și pentru a fi siguri că acesta va veni la ei încârcat cu cadouri. Ei bine, și în casele vedetelor au răsunat strigăte de fericire după ce copiii lor au văzut ce cadouri au primit. Nicholas și Nicole, copiii Elenei Gheorghe, care, de asemenea, își sărbătoresc ziua onomastică astăzi, au fost cuminte, iar răsplata a fost pe măsură.

Gata! A venit Moș Nicolae. Ame și Nicholas au zis că dacă Moșul le aduce fructe și nu le aduce dulciuri înseamnă că nu există. «Mama sigur nu ar pune dulciuri». Adevărul este că dacă Moșul nu le aducea dulciuri de la mine în niciun caz nu primeau… decât din an în Paște”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Ce-cadouri-au-primit-copiii-vedetelor-de-Mos-NicolaeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce cadouri au primit fiicele Gabrielei Cristea, dar și ale lui Mihai Morar

De asemenea, și fiicele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda au fost încântate de cadourile pe care le-au primit de la Moș Nicolae. Iris și Victoria au primit jucării și dulciuri pentru că au fost două fetițe cuminți, iar Moșul le-a răsplătit cum se cuvine.

Oare chiar nu am fost cuminte sau doar a uitat de mine Moș Nicolae? Haaaai, măcar o nuielușă, ceva!!! Hââm!!! E prea devreme, are deadline până dimineață, după dau milităria jos din pod sau îl iau pe Sf. Nicolae din cui și îi arăt eu lui! Hahahah!!!”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram, în dreptul fotografiei cu darurile aduse de Moș Nicolae.

Mara, Cezara și Roua, fetițele lui Mihai Morar, au avut și ele ghetuțele pline de cadouri. „Aglomerație mare în dimineața Sfântului Nicolae… Atât de multe ghetuțe încât ajungi să confunzi cadoul cățelului cu al tău”, a spus prezentatorul de la Radio ZU.

Roua a fost foarte încântată. Cadoul ei a fost cel mai mare dintre toate, însă fetița a ales unul mai micuț inițial.

„Am decis ca toate darurile de Moș Nicolae să fie simbolice”

Fetițele Andreei Bălan, Ella și Clara, au fost și ele foarte cuminți anul acesta pentru că Moșul a venit încărcat. Cele două au primit o mulțime de jucării. Artista a postat o imagine pe Instagram cu darurile micuțelor și a scris: „A venit Moșul”.

Ce-cadouri-au-primit-copiii-vedetelor-de-Mos-Nicolae-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Pentru Simona Gherghe, a fost o dimineață în care micuții ei s-au trezit mai repede decât de obicei. Ana și Vlad erau nerăbdători să vadă ce le-a adus Moș Nicolae. Ce-i drept, așteptarea a meritat, iar copiii au fost fericiți cu darurile primite.

Ne-am coordonat cu bunicii și am decis ca toate darurile de Moș Nicolae să fie așa, mai simbolice, pentru că le-am explicat copiilor că el este mesagerul lui Moș Crăciun. Așa că Moș Nicolae le-a adus câteva dulciuri: o acadea, turtă dulce, vreo două-trei bomboane, cărți și șosete. Au fost foarte încântați”, a spus Simona Gherghe.

Și copii Danei Rogoz s-au bcuurat de darurile de la Moș Nicolae. Vlad și Lia au avut parte de o surpriză superbă în această dimineață. „A venit Mos Nicolae! Iar acel „nu pot sa cred” al lui Vlad e epic”, a scris Dana Rogoz, pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton