Homepage  / Seriale / Seriale coreene

Coreenii rămân la Euforia cu „Te iubesc la infinit”

Coreenii rămân la Euforia cu „Te iubesc la infinit”

de Redactia Tvmania

Timp de 55 de episoade, din 24 octombrie încolo, Euforia ne invită să intrăm în lumea dramelor contemporane din serialul sud-coreean „Te iubesc la infinit” (în original, „Loving You 1.000 Times”). Difuzată în ţara natală între 2009 şi 2010, povestea are în centru un cuplu cu probleme de fertilitate.

Baek Sae Hoon (Ryu Jin) şi soţia lui, Lee Sun Young (Go Eun Mi), vor neapărat un copil, dar visele li se năruiesc repede. Soacra acesteia din urmă o convinge să accepte ultima soluţie la îndemână şi să apeleze la o mamă-surogat, fără a-i spune secretul soţului ei.

Tânăra Go Eun Nim (Lee Soo Kyung) acceptă complicata sarcină, dar situaţia se complică extrem de mult după ce tânăra ajunge să se îndrăgostească tocmai de fratele mai mic al lui Sae Hoon, Baek Kang Ho (Jung Gyu Woon).

Producţia a primit două trofee la o gală autohtonă care premiază serialele (SBS Drama Awards), în 2009, fiind numită „cel mai bun serial dramatic” al acelui an. Deşi a avut un început şovăitor ca rating, în Coreea de Sud, „Te iubesc la infinit” a ajuns pe primele locuri ca audienţă în întreaga ţară. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 16.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton