Homepage  / Știri

Corespondenţii de la “România, te iubesc!” pleacă în vacanţă

Corespondenţii de la “România, te iubesc!” pleacă în vacanţă

de Redactia Tvmania

După încă un sezon în care au străbătut ţara în lung şi-n lat pentru a le face telespectatorilor Pro TV dezvăluiri uluitoare, în anchetele difuzate la emisiune, membrii celei mai urmărite echipe de reporteri se pregătesc în sfârşit de concediu.

Paula Herlo (foto) vrea ca în această vară să revadă Italia, în prima vacanţă în care merge de când a aflat că va deveni mămică: „Este pe primul loc în topul destinaţiilor de vacanţă”, spune laureata cu Emmy. „Anul acesta merg împreună cu familia fratelui meu.

Vom străbate cât mai mult din Riviera Italiană. E ţara în care mă întorc de fiecare dată cu foarte multă plăcere: îmi place marea lor, îmi place mâncarea, îmi plac oamenii. Îmi place totul”.

Pe de altă parte, Alex Dima caută să se relaxeze într-un concediu… muzical. Corespondentul aşteaptă cu nerăbdare concertul Coldplay de la Praga, din 16 septembrie, iar „încălzirea” pentru el şi-o face la Red Hot Chili Peppers, care vine la Bucureşti pe 31 august.

În rest, Anca Nastasi plănuieşte să ajungă în Muntenegru şi Croaţia – „Încercăm să vedem cât mai mult din lumea asta largă” -, numărând printre vacanţele favorite una de două săptămâni în care a vizitat Serbia, Slovenia, Italia, Corsica şi Coasta de Azur, iar Cosmin Savu are o tradiţie de la care nu se abate niciodată.

„Ritualic, fiecare vacanţă de vară începe cu o trecere prin Ardeal, pe la părinţi”, spune el. „Dacă vremea e bună, continuă câteva zile la o cabană de pe Valea Avrigului, punct de plecare pentru o tură prin Munţii Făgăraş. În zilele care mai rămân, dăm o tură pe litoral sau printr-o ţară atinsă de criză – Spania sau Portugalia”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton