Homepage  / Știri

Corespondenţii Ştirilor Pro TV de la „România, te iubesc!”… iubesc schiul

Corespondenţii Ştirilor Pro TV de la "România, te iubesc!"... iubesc schiul

de Redactia Tvmania

Corespondenţii Ştirilor Pro TV de la România, te iubesc! nu împărtăşesc doar pasiunea pentru anchetele jurnalistice minuţios realizate, ci şi pentru sporturile de iarnă, în special pentru schi, pe care le practică ori de câte ori se iveşte ocazia.

Campioană, la propriu, este Anca Nastasi. „În copilărie am fost campioană balcanică la juniori, slalom special”, mărturiseşte Anca, cea care a moştenit această pasiune de la tatăl ei.

„Schiez de când aveam trei ani, tatăl meu m-a învăţat. De atunci merg în fiecare an în Postăvarul, Poiana Braşov. De doi an sunt profesoară de schi pentru cel mai exigent elev: fiica mea. Sunt foarte bucuroasă că a învăţat să iubească viteza controlată. Se avântă curajos la vale şi se fereşte cu măiestrie de schiorii „kamikaze”, care pun în pericol schiorii civilizaţi de pe pârtie”, a mai povestit Anca.

Colegul ei Alex Dima găseşte în acest sport amestecul ideal de a-ţi petrece vacanţa.

„Ador schiul şi muntele. Aer curat, libertate, linişte, mişcare, aventură. E super ofertă, schiul le are pe toate la un loc”, a mărturisit amuzat Alex.

Dacă Anca este campioană cu acte-n regulă, iar Alex are ceva experienţă, Paula Herlo şi Cristian Leonte sunt juniori în acest domeniu.

„Am învăţat să schiez anul trecut pe o pârtie din Austria. Împreună cu prietenii mei am angajat un instructor, ne-am aliniat frumos şi am aşteptat instrucţiuni. Ei bine, din tot grupul, doar eu n-am fost în stare să cobor pe schiuri, aşa că am preferat să rămân la baza pârtiei”, îşi aminteşte Paula.

Vedeta nu s-a lăsat cu una, cu două şi până seara a reuşit să coboare pe pârtie fără să cadă nici măcar o dată.

Tot în Austria, pe o pârtie de pe un gheţar, a făcut şi Cristian Leonte, gazda emisiunii România, te iubesc!, primii paşi pe schiuri.

„Am înţeles de ce e un sport atât de iubit”, a declarat Cristian.

Şi Rareş Năstase iubeşte iarna, mai ales când face pe renul în slujba copiilor lui. Corespondentul Ştirilor Pro TV nu ratează nicio ocazie de a ieşi cu sania alături de Sophia şi Dominic, îmbinând astfel utilul cu plăcutul: face mişcare şi petrece timp alături de cei mici.

Cosmin Savu este şi el un adevărat împătimit al sporturilor de iarnă şi le şi susţine cum se cuvine, de vreme ce pe umerii lui stă o responsabilitate ce nu poate fi neglijată: stă în cabană, pune lemne pe foc şi îşi aşteaptă prietenii plecaţi pe pârtie dis de dimineaţă cu vin fiert.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton