Homepage  / Muzică

Corina a lansat videoclipul “Neprevăzut”

Corina a lansat videoclipul “Neprevăzut”

de Redactia Tvmania

În prag de Ziua Îndrăgostiţilor, Corina celebrează dragostea printr-un nou videoclip, “Neprevăzut”, în care apare în ipostaze tandre alături de un tânăr atrăgător, interpretat de modelul Patris Ege.

corina clip nou

“Piesa spune în imagini o poveste de iubire neconvențională, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred că dragostea nu este ceva ce ne propunem şi nu o putem controla. Dragostea este întocmai ca o artă. O forţă ce vine în viaţa noastră, fără să ţină cont de reguli, aşteptări şi limitări. Dragostea, ca artă, trebuie să fie liberă”, a declarat cântăreaţa.

Filmările videoclipului au avut loc într-o vilă Art Deco din Bucureşti, care a aparţinut consoartei Regelui Carol al II-lea la începutul anilor 1930.

“Cred în mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel şi inima nu are culoare. Sunt contrariată că, în anul 2016, trăim încă într-o lume plină de prejudecăţi, care te arată cu degetul dacă iubeşti o persoană care are altă culoare a pielii decât a ta sau o persoană de acelaşi sex. Nimeni nu e născut rasist şi sunt convinsă că iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie să ne facă mai buni şi mai toleranţi”, a mai zis Corina.

Vedeţi aici videoclipul “Neprevăzut”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fe5N3fVK8Ug[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton