Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina a lansat videoclipul piesei „Fernando”

Corina a lansat videoclipul piesei „Fernando”

de Redactia Tvmania

“Fernando”, cea mai recentă piesă a Corinei în limba engleză, creată în studioul DeMoga, are o poveste vizuală în care artista apare în majoritatea cadrelor fără nicio intervenţie de machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măşti de post-producţie pe chipul artistei.

“Nu mai am chef să mai joc după reguli, nu mai vreau făţărnicie şi m-am decis să fac exact aşa cum simt, să mă exprim liber, fără etichete şi fără presiunea de a nu ieşi din normele societăţii”, este mesajul pe care artista l-a transmis odată cu lansarea noul ei single.

Odată cu acest videoclip, Corina a lansat şi o campanie pe pagina ei oficială de Facebook, care conţine hashtag-urile „#NoFilter” şi „#NoMakeup”, şi în cadrul căreia mai multe vedete de la noi (printre care Amalia Enache şi Antonia) au acceptat să pună pe Facebook o poză în care apar nemachiate.

“Sunt într-o industrie în care ni se spune mereu ce şi cum să facem, în care simţim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri supersubţiri şi sexy, mesaje fără consistenţă. Frumuseţea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos însoţite de curajul de a fi tu însuţi.

Până acum, vă spun sincer, la fiecare clip, lucrăm asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual şi puneam “măşti”- nişte filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por şi imperfecţiune.

M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să “alungească silueta”, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat”, a mai adăugat ea.

Vedeţi aici videoclipul „Fernando”:

CITEȘTE ȘI:

Carla’s Dreams a lansat videoclipul “Anti CsD”

Andra a lansat un nou videclip, „La refren”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton