Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina a scos o piesă nouă, “Roata se întoarce”

Corina a scos o piesă nouă, “Roata se întoarce”

de Redactia Tvmania

Corina s-a săturat de “pernele moi” şi de “ochii goi” şi nu mai vrea să spună “sunt a ta”. Noua ei piesă, “Roata se întoarce”, la care a colaborat cu Alex Velea, are un mesaj puternic pentru toate domnişoarele care au fost părăsite.

“În ziua de astăzi femeile preiau încetul cu încetul puterea. Dacă nu vă alintă şi vă mângâie cum şi unde aveţi voi nevoie, învăţaţi-l! Dacă nu se lasă ghidat, ei bine… trecem la atac. Eu cred că femeile trebuie să îşi susţină mereu cauza cu inteligenţă şi eleganţă. Nu cred niciodată în scandal în schimb o farsă bine pusă la punct, care să demascheze Jokerul, nu strică niciodată”, a declarat Corina.

Pentru că şi-a obişnuit fanii cu schimbările curajoase de stil, Corina va avea un nou look o dată cu lansarea videoclipului “Roata se întoarce”.

“Noul meu look este, aşa cum cred că v-am obişnuit, o surpriză. Ceea ce voi aduce o dată cu videoclipul piesei “Roata se întoarce” va fi stilul acestei veri, plin de strălucire, culoare, libertate a croiurilor, foarte foarte sexy. E un stil care va stârni nostalgia celei mai libere perioade, aceea a anilor ’60, atunci când iubirea şi pacea primau. Temele principale vor fi florile, coafuri ondulate şi accesoriile”, a spus ea.

Corina se pregăteşte de lansarea unui nou album, pe care îl va cânta întregii ţări într-un turneu ce va cuprinde foarte multe oraşe din ţară.

Ascultaţi aici piesa “Roata se întoarce”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=umnW4HJ4bAg[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton