Homepage  / Știri

Corina Bud îl ia pe Edy în concerte

Corina Bud îl ia pe Edy în concerte

de Redactia Tvmania

Corina Bud, câştigătoarea celui de-al 11-lea sezon “Dansez pentru tine”, a povestit la ProFM că îl va lua în concerte şi pe Edy, partenerul ei din cadrul show-ului de la Pro TV.

Cum piesa “No sleepin’” a ajuns pe locul I în Spania, Corina se pregăteşte să susţină acolo primul ei concert în afara ţării, mai precis în Malaga. Acolo o va însoţi şi Edy, care va dansa alături de ea. Pentru tânărul cu familie numeroasă este de asemenea o premieră, pentru că nu a mai ieşit niciodată din ţară.

Corina a mai spus cât de greu i-a fost la antrenamentele de la “Dansez…” şi că cele mai complicate dansuri i s-au părut tango-ul şi slow fox-ul.

“Pentru că mi-era teamă să nu ies din concurs, munceam ca nebuna, îl terorizam pe săracul Bogdan, coregraful nostru. Nici nu am mai ţinut socoteala orelor de antrenament. Pot spune că am început cu opt ore pe zi, dar după aceea se făceau şi câte 12, 14 ore.

Stăteam de dimineaţa până pe la 2 noaptea, pentru că ai de învăţat două trei dansuri într-o săptămână. Sau în mai puţin de o săptămână, căci joi, la repetiţia în platou, trebuia deja să le ştii”, a povestit cântăreaţa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton