Homepage  / Galerie foto

Corina Bud petrece Craciunul la Satu Mare

Corina Bud petrece Craciunul la Satu Mare

de Redactia Tvmania

De Crăciun, Corina va merge alături de familia ei la Satu Mare. Acolo, ea va merge cu colindul alături de fiul ei, Robin, va împodobi bradul şi îşi va ajuta mătuşile şi mama la pregătirea bucatelor tradiţionale.

“Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri Sărbătorile de Iarnă la Satu Mare şi în satul bunicilor, Valea Seacă. Aveam mari emoţii şi mă pregăteam cu multe săptămâni înainte pentru colindat. Repetam cu tata zilnic pe voci „O ce veste minunată” şi „Deschide uşa, creştine” şi abia aşteptam seara colindului. Ne strângeam toţi prietenii şi vecinii din sat şi împreună cu tata luam casele la rând să colindăm”, a povestit Corina.

Artista va îmbrăca de Crăciun unul dintre costumele populare vechi de 100 de ani, lăsate moştenire de străbunica ei, aşa cum făcea când era mică duminica şi în zilele de sărbătoare.

După Crăciun, Corina se va întoarce în Bucureşti unde va avea concerte:

“Am avut un an foarte bun cu multe concerte şi cu trei hituri pe care le aud fredonate peste tot foarte des. Au fost „Of Corso”, „Autobronzant” şi acum „Nimeni altcineva”, pe care mă bucur din suflet să le aud cântate integral de public, în concertele mele. Îmi doresc ca următorul an să fie cel puţin la fel de bun ca acesta sau poate şi mai bun, pentru că aşa sunt eu, vreau întotdeauna să fac şi mai multe lucruri decât am făcut până acum.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton