Homepage  / Articole

Corina Caragea a împlinit 30 de ani în Caraibe (FOTO)

Corina Caragea a împlinit 30 de ani în Caraibe (FOTO)

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV din Sport şi-a dorit mereu ca aniversarea de 30 de ani să o prindă undeva departe, pe o plajă exotică. Odată cu vacanţa de iarnă, visul Corinei Caragea s-a împlinit!

Născută iarna, chiar pe 31 decembrie, Corina a visat dintotdeauna la mare şi soare de ziua ei, iar pragul de 30 de ani a fost un prilej suficient de important pentru a-şi propune să-şi îndeplinească dorinţa. 2012 a apus la 30 de grade, în Caraibe, iar 2013 a răsărit pe ritmuri de bachata şi merengue, alături de dominicani plini de energie.

Vacanţă atipică, dar foarte relaxantă

„Ziua mea a început cu un concert pe plajă – David Guetta – şi a continuat cu o excursie în marea Caraibelor şi plajă pe insula Saona. S-a încheiat cu Revelionul tot pe plajă, pe ritmuri de bachata şi merengue. Dominicanii sunt oameni veseli, cântă şi dansează aproape tot timpul”, a povestit vedeta Pro TV.

Corina a petrecut o vacanţă atipică pentru ea, dar relaxantă, aşa cum şi-ar dori să fie şi anul care abia a început.

„Eu merg în vacanţe cu listă de obiective, iau la pas oraşe. De această dată, m-am relaxat la plajă, am încercat şi partea mai liniştită şi mai îndepărtată de Europa. Mi-aş dori ca tot anul să fie aşa cum l-am început. Cald, cu veselie şi dans. M-am odihnit, m-am distrat, a fost o vacanţă perfectă şi, în acelaşi timp, altfel decât cele pe care le-am avut până acum”, a mai spus Corina Caragea.

[imagebrowser id=1108]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton