Homepage  / Galerie foto

Corina Caragea a intrat în rolul lui Nicole Scherzinger

Corina Caragea a intrat în rolul lui Nicole Scherzinger

de Redactia Tvmania

Corina Caragea, prezentatoarea „Ştirilor sportive” de la Pro TV, a renunţat la părul ei drept pentru onduleuri şi volum în cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

Vedeta a intrat astfel în rolul artistei Nicole Scherzinger după câteva ore petrecute pe mâinile echipei formate din hairstyliştii Adrian Perjovschi şi Sorin Papacioc şi a make-up artistului Simina Brădeanu.

“Am avut emoţii, trebuie să mărturisesc, pentru că eu sunt mai conservatoare cu părul, nu mă scoţi din ale mele. Este o postură la care nici nu mă gândeam, nici măcar nu mi-am imaginat că aş putea fi aşa, dar îmi plac provocările şi le accept uşor şi cu mare drag. Ca şi acum câteva zile, când am încercat o perucă blondă, nici astăzi nu m-am recunoscut când m-am uitat în oglindă”, a mărturisit Corina Caragea în cadrul emisiunii “Vorbeşte lumea”.

Despre ultima experienţă când a avut părul scurt, Corina a povestit: “În clasa a 9-a eram fan Beverly Hills, îmi plăcea de Kelly, aveam şi eu părul lung, ea s-a tuns scurt la un moment dat, m-am tuns şi eu la fel. A fost ultima oară când am avut părul scurt.”

“Eu şi Corina ne ştim din şcoala generală, am fost colegi şi apoi am lucrat împreună mulţi ani în televiziune. Pot să spun că deşi îmi place să tund mult în general, pe Corina am ales să nu o tund scurt pentru că îmi place foarte mult părul ei. Este una din acele femei care ştiu să poarte foarte frumos părul lung. M-am bucurat că a acceptat provocarea de fi transformată în cadrul proiectului nostru”, a declarat, la rândul său, Adrian Perjovschi.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

Corina Caragea a sărbătorit 33 de ani la 33 de grade!

Corina Caragea și-a petrecut ziua de naștere la plus 30 de grade | FOTO

Corina Caragea şi-a sărbătorit ziua printre turişti şi artificii

Corina Caragea şi-a făcut ziua de naştere în Dubai

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton