Homepage  / Vedete româneşti

Corina Caragea, imagini spectaculoase din vacanța de vis în Singapore. „Orașul e la fel de viu la orice oră”

Corina Caragea, imagini spectaculoase din vacanța de vis în Singapore. „Orașul e la fel de viu la orice oră”
13

de Roxana Mirea,

Corina Caragea, în vârstă de 40 de ani, este o împătimită a vacanțelor superbe, iar acum se bucură de clipe de neuitat în Asia. Vedeta de la Pro TV adoră să călătorească în locații de vis. Recent, aceasta a publicat imagini din vacanța ei din Singapore.

Corina Caragea, imagini de vis din Singapore

Corina Caragea se bucură de o vacanță de vis în Asia. Recent, aceasta a publicat imagini superbe din Singapore. La scurt timp după ce a ajuns în Singapore, vedeta de la Pro TV a împărtășit cu fanii ei primele impresii.

Corina Caragea, imagini spectaculoase din vacanța de vis în SingaporeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Prima noapte în Singapore. Sau zi? Orașul e la fel de viu la orice oră. Mai ales când bântui pe străzi fără somn, încă pe ora României.

Noaptea este și mai spectaculos, la fel de curat de îți vine să te descalți, uimitor cu toți zgârie norii săi, luxos, impecabil și stilat până și la metrou.

Singapore este “fine city”, cu siguranță. Pentru toate cele de mai sus, dar și pentru amenzile nenumărate.

Te costă foarte scump dacă aduci guma de mestecat aici, dacă fumezi pe stradă, traversezi neregulamentar, te conectezi la rețeaua cuiva de internet, arunci ceva pe jos, încalci legea și dacă urinezi în lift (automat se va bloca și vei primi o super amendă), te arăți dezbrăcat în public, hrănești porumbeii sau nu tragi apa în toaletele publice”, a scris Corina Caragea pe Instagram.

Potrivit imaginilor publicate la Insta Story, Corina Caragea se află acum în Seoul, capitala Coreei de Sud, și cu siguranță urmează să-i încânte pe fanii ei cu noi imagini spectaculoase.

corina-caragea-imagini-spectaculoase-din-vacanta-de-vis-in-singapore.-orasul-e-la-fel-de-viu-la-orice-ora-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Cel mai scump loc în care a călătorit Corina Caragea

Corina Caragea a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre locurile în care a avut ocazia să călătorească. Întrebată care a fost cel mai scump loc în care a mers în vacanță, vedeta de la Pro TV a spus că Japonia.

„Japonia. Japonia are un loc aparte în jurnalul meu de călătorie, e altă planetă. (…) De ce spun să mergi fără copii, pentru că e bine să o descoperi. E obositor cu copiii, totuși. Pentru ei nu e ușor și nici pentru voi. Sunt locuri în care este destul de greu să te descurci și cu limba pentru că nu vorbesc engleză și șocul cultural e destul de mare. Dacă pentru mine a fost, dar pentru un copil…

Am fost în 2018, cred. Nu-mi mai amintesc prețurile, dar pot să zic că merita. Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo este foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră, a Europei. Și mentalitate, tehnologie. Ei mereu se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine, în toatelă, în hotel, în restaurant, pe scaun. Nu și-au pierdut umanitatea”, a spus Corina Caragea.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton