Homepage  / Articole

Corina Caragea intră la cură… de îngrăşare

Corina Caragea intră la cură… de îngrăşare

de Redactia Tvmania

Corina Caragea se plânge că a slăbit mult de când a început repetiţiile pentru “Dansez pentru tine”. În plus, prezentatoarea ştirilor sportive are o coastă fisurată. Cove, concurentul cu care Corina Caragea intră vineri la duel, se plânge că îl doare fiecare parte a corpului şi spune că ia vitamine în fiecare zi.

“Nu m-am cântărit, însă simt că am slăbit câteva kilograme. După concurs o să încep o cură de îngrăşare, o să vreau să mai pun câteva kilograme în plus.”, spune Corina Caragea.

Prezentatoarea recunoaşte că nu are timp să mănânce foarte mult şi nicidecum mese regulate, însă noaptea obişnuieşte să mănânce prăjitura ei preferată, tiramisu, fără să-i afecteze silueta.

Corina Caragea s-a ales şi cu o coastă fisurată în urma repetiţiilor:

“Mă mişc de parcă aş avea în permanenţă un cuţit înfipt în spate. Suntem la duel, nu am cum să mă opresc, mă mişc destul de greu, cu dureri permanente, însă ştiu sigur că sora lui Ştefan, Camelia, pentru care noi luptăm, are dureri infinit mai mari decât ce simt eu, aşa că nici măcar nu mă plâng”.

Corina Caragea va intra în duel cu Cove. Acesta spune că ia vitamine zilnic, mănâncă fructe, bea multă apă şi repetă câte şapte ore pe zi, pentru a se pregăti pentru duelul de vineri.

Cove şi Claudia au trecut de la agonie la extaz în ultimele două săptămâni. Dacă în cea de-a treia ediţie erau pe primul loc în clasament, vinerea trecuta le-a şters zâmbetul de pe buze şi le-a adus o condamnare la duel.

“Am avut un moment de deznădejde, au fost lacrimi, apoi ne-am revenit şi ne-am apucat de treabă. Trebuie să trecem de acest duel!”, spune Cove.

Claudia, partenera lui, are probleme cu unul dintre genunchi, care s-a umflat, însă face tratamente şi foloseşte o faşă.

Pe de altă parte, Cove simte până în măduva oaselor rezultatele antrenamentelor de dans.

“Da, am observat modificări substanţiale la corpul meu de când sunt la <>. Când mă trezesc dimineaţa, mă doare totul, fiecare părticică a corpului, fiecare milimetru.”, glumeste actorul care nu simte că a slăbit, chiar dacă toata lumea îi spune că este mai suplu.

Din cauza efortului uriaş pe care l-a depus, Cove a mâncat destul de mult în ultima vreme: “Am mâncat ciocolată, prăjituri, îngheţată fără să se depună nici un kilogram. Iată un lucru bun!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton