Homepage  / Articole

Corina Caragea şi-a făcut ziua de naştere în Dubai

Corina Caragea şi-a făcut ziua de naştere în Dubai

de Redactia Tvmania

Corina Caragea, prezentatoarea Ştirilor sportive de la Pro TV, şi-a petrecut ziua de naştere în Dubai, unde a putut să se bucure de o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului.

„De ziua mea am sărbătorit pe plajă, la 26 de grade, şi am văzut cel mai frumos spectacol de artificii din lume în Dubai, lângă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume”, a mărturisit încântată Corina Caragea, cea care aduce telespectatorilor ProTv ştirile din sport.

Corina nu s-a bucurat de soare doar de ziua ei, ci timp de câteva zile bune, cât a ţinut vacanţa de iarnă. Şi Abu Dhabi s-a numărat printre destinaţiile vedetei din această iarnă.

„E un oraş verde şi impresionant, deşi nu este la fel de spectaculos, excentri şi ameţitor ca Dubaiul. Prima oprire a fost la parcul de distracţii Ferrari, chiar lângă circuitul de Formula 1”, a dezvăluit frumoasa prezentatoare, care a rămas impresionată de el mai rapid montagne russe din lume, care recreează senzaţiile din timpul unei curse de Formula 1 – „îţi trebuie curaj până la cer să te urci în aşa ceva”, a recunoscut Corina.

În aceeaşi vacanţă, vedeta nu a ratat nici Heritage Village, a treia cea mai mare moschee din lume şi Palatul Emiratelor, de care a fost cucerită.

[imagebrowser id=525]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton