Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina Caragea, vacanță în plină pandemie! Cu ce s-a confruntat în Madrid

Corina Caragea, vacanță în plină pandemie! Cu ce s-a confruntat în Madrid
8

de Redactia Tvmania

Vacanțele au devenit o întâmplare inedită în viața multora. O împătimită a călătoriilor, așa cum o știm deja, Corina Caragea nu a mai putut rezista și a decis să plece într-un city-break.

Destinația a fost una pe măsură. Frumoasa prezentatoare a știrilor din sport de la Pro TV a ales unul dintre orașele sale favorite: Madrid. A fost prima vacanță după ce timp de 4 luni Corina a preferat să se bucure de frumusețile României: 

„Am ajuns la Madrid pentru un weekend ca … o recreatie intre doua ore de mate. Abia asteptam aceasta evadare. Spania a iesit in sfarsit de pe lista galbena. In vremuri pline de incertitudini pe toate palierele, ma bucur ca mi-am facut curaj sa calatoresc pentru un weekend intr-unul dintre orasele mele preferate. Desigur, l-am regasit schimbat”, a scris frumoasa prezentatoare pe blogul său.

caragea-madridIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce restricții a întâmpinat Corina Caragea în călătoria sa

Corina a  mai dezvăluit pe blogul său ce restricții a fost nevoită să respecte pe timpul șederii sale în Madrid:

„Optiunile de zbor au fost desigur, mult mai restranse, am avut nevoie de test PCR negativ si de un cod QR obtinut in urma completarii unui formular scurt pe aplicatia Spain Travel Health. Am gasit preturi bune la biletele de avion ca si la cazare. In acest an in care turistii abia se intorc timid, oferta hotelierilor este larga si cel mai important – joaca pe cartea flexibilitatii.

Pentru ca am nimerit in weekend de sarbatoare – Ziua Tatalui – nu am avut voie sa parasim orasul fara o declaratie scrisa si un motiv intemeiat. La fel se anunta ca va fi de Paste aici. Si totodata un weekend de primavara. De renastere.

Nu am simtit prea tare constrangerile pandemiei, poate si pentru ca deja ne-am obisnuit cu noua realitate. Masca obligatorie peste tot, restrictii de deplasare intre orele 23 si 6, restaurantele, teatrele, muzeele si cinematografele erau deschise la capacitate 75%, la masa in interior puteau sta maxim 4 persoane, la terasa 6 persoane. Spaniolii respecta regulile si asta nu ii impiedica sa iasa in oras, sa socializeze, sa povesteasca, sa rada zgomotos la cina. Doar ca s-au adaptat. Magazinele te obliga sa te dezinfectezi la intrare, nu toate permit probatul hainelor si se inchid la ora 21”, a mai împărtășit Corina Caragea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton