Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina Chiriac a recunoscut motivul pentru care a ales să fie o femeie singură. De ce a divorțat

Corina Chiriac a recunoscut motivul pentru care a ales să fie o femeie singură. De ce a divorțat

de Redactia Tvmania

Corina Chiriac (71 de ani) e fericită cu viața pe care o duce acum, chiar dacă nu se mai află în lumina reflectoarelor. Artista a anunțat acum un an că renunță la emisiunea pe care o realiza la Național TV, „Opriți timpul”, după 12 ani de colaborare cu postul de televiziune. 

Într-un interviu difuzat pe Antena Stars, Corina Chiriac a povestit motivele care au făcut-o să aleagă singurătatea și de ce a divorțat la 48 de ani. Ea a fost căsătorită o singură dată, cu Virgil Anastasiu, de care a divorțat în anul 1997.

„Poți să ai o familie, dar nu poți ști ce se întâmplă”

Aceasta a dezvăluit că tatăl său e cel de la care a învățat să fie o femeie independentă. Crede cu tărie că dacă ai un bărbat lângă tine, acesta are menirea de a te ajuta, de a te susține.

„Eu am vrut să fiu o femeie independentă, cu propria carieră. Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis.

Poți să ai o familie, dar nu poți ști ce se întâmplă. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă partenerul te sprijină”, a spus Corina Chiriac la Antena Stars.

Ce face Corina Chiriac de când nu mai apare la TV

Corina Chiriac a șocat pe toată lumea când a anunțat, în mai 2020, că renunță de la emisiunea de la Național TV. Ea a precizat atunci a luat această decizie după două luni în care și-a reevaluat viața „ajungând la concluzia că are nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională”. 

Mai mult de atât, solista a mărturisit atunci şi că vrea să-şi scrie memoriile.

„Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deşi mă consumă emoţional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!”, scria Corina Chiriac.

Foto: Hepta

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton