Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Corina Chiriac renunţă la emisiunea de la Naţional TV. Cine o va înlocui

Corina Chiriac renunţă la emisiunea de la Naţional TV. Cine o va înlocui

de Redactia Tvmania

Corina Chiriac (70 de ani) renunţă la emisiunea pe care o realiza la Naţional TV, „Opriți timpul”, după 12 ani de colaborare cu postul de televiziune.

 

Anunțul a fost făcut chiar de Corina Chirian într-un mesaj pe pagina sa de Facebook. Artista a transmis că renuntă la emisiunea de la Naţional TV, precizând că ultimele două luni au făcut-o să își „reevalueze viața” ajungând la concluzia că are nevoie de „o pauză de resetare personală şi profesională“. 

„Dragi prieteni, bun gasit ! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine si am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.
Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD „Strada Sperantei” si un site enorm, www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv.
Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna.
Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National Tv pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor.
De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul !
Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi!
A dumneavoastra, Corina Chiriac”, a scris arista pe rețelele de socializare. 


Mai mult de atât, solista a mărturisit şi că vrea să-şi scrie memoriile. „Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deşi mă consumă emoţional, fiindcă trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!“

Emisiunea va purta alt nume și va fi prezentată de Adrian Enache

Potrivit declarațiilor lui Călin Mircea Pop, directorul general al postului Național TV, oferite publicației Libertatea, cel care o va înlocui pe Corina Chiriac la cârma emisiunii va fi Adrian Enache, cel alături de care artista a filmat ultimul sezon al emisiunii și a cărui final va fi difuzat pe 14 iunie.  

„Știam de plecarea doamnei Corina Chiriac încă de anul trecut. Din toamnă am fost anunțați că își dorește să se retragă, că este obosită după atâția ani de televiziune și că vrea să se gândească la alte proiecte. Așa se explică și venirea lui Adrian Enache în ultimul sezon al emisiunii „Opriți timpul”. Această apariție, începând cu ediția de Anul Nou, a fost așa ca un transfer, doar că s-a vrut a fi progresiv și natural”. 

Mai mult decât atât, se pare că emisiunea va purta și alt nume:

„Emisiunea va continua cu siguranță, mai ales că și în această perioadă de pandemie mai mult de 750.000 de români au urmărit spectacolul, însă nu cu aceeași denumire. „Opriți timpul” este un vers din melodia Corinei Chirac, așa că este evident că trebuie schimbat. Încă ne gândim la acest aspect, așa cum ne gândim și la o parteneră pentru Adrian Enache, o co-prezentatoare. Deocamdată nu avem nimic sigur. Sigur este că vom continua cu Adrian Enache, vom schimba decorul, numele emisiunii și că vom începe filmările undeva la începutul lunii iulie”, a mai povestit pentru Libertatea directorul general al postului Național TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton