Homepage  / Vedete româneşti

Corina Dănilă trăiește, din nou, emoțiile Bacalaureatului! Fiica sa se pregătește de examenul de maturitate

Corina Dănilă trăiește, din nou, emoțiile Bacalaureatului! Fiica sa se pregătește de examenul de maturitate
7

de Redactia Tvmania

În vara aceasta, prezentatoarea emisiunii „Gala Umorului” de la TVR 2 va trece, din nou, prin emoțiile Bacalaureatului. Fiica sa, Rianna, este elevă în clasa a XII-a și se pregătește de examenul de maturitate. Însă Corina Dănilă este convinsă că totul va merge strună!

Corina Dănilă este o mămică împlinită căci fiica sa, majoră deja, este o tânără ambițioasă, empatică și care a moștenit multe dintre trăsăturile mamei sale. Rianna este elevă în clasa a XII-a și se pregătește de Bacalaureat.

„Rianna este un om bun, este empatică, iubeşte oamenii, vrea să ajute şi atunci când îi stă în putere o face. În rest… e mult mai analitică decât mine. Şi este ambiţioasă ca mine. Din păcate, ieşim rar împreună. Preferăm să ne petrecem acasă timpul liber pe care îl avem. Stăm în grădină şi purtăm discuţiile noastre. Împreună mergem şi la teatru. Rianna are timpul liber destul de limitat pentru că se pregăteşte pentru Bacalaureat”, a povestit Corina Dănilă.

Dincolo de emisiunea de la TVR 2. „Gala Umorului”,  și de spectacolele de teatru în care joacă, actrița se îngrijește cu atenție, mai ales din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme.

„Încerc să-mi fac timp doar pentru mine măcar o dată pe săptămână. Îmi închid telefonul şi îi anunţ pe cei dragi că pentru o oră-două nu voi răspunde. Fac diverse proceduri pe lângă tratamentul principal, de vitiligo”, ne-a mai spus actrița.

„Gala Umorului” a ajuns la sezonul al 17-lea

Despre emisiunea pe care o prezintă la TVR 2, „Gala Umorului”, și care a ajuns deja la al 17-lea sezon, Corina Dănilă declară că este proiectul ei preferat.

„Gala umorului este emisiunea mea de suflet şi mă bucur că, pe lângă provocarea de a fi prezentatorul unor momente de arhivă care au scris istorie în antologia umorului şi în care au jucat titani ai scenei şi filmului românesc.

În paralel, am ocazia să joc în scenete umoristice noi, alături de actori atât de respectaţi şi îndrăgiţi. Împreună cu Dorel Vişan, Rodica Popescu Bitănescu, Mirela Zeţa, Marius Rizea, Adrian Ciobanu şi colegul meu de prezentare, Dragoş Huluba, pregătim scenete care vă vor aduce relaxare şi bună-dispoziţie atât de necesare la început de weekend”, a spus Corina Dănilă.

Corina-Danila-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton