Homepage  / Muzică

Corina: „E vremea să dau „Cărţile pe faţă”!”

Corina: „E vremea să dau „Cărţile pe faţă”!”

de Redactia Tvmania

„N-ai decât o viață, așa că dă cărțile pe față!”, le-a spus Corina fanilor ei de pe Facebook când a lansat cel mai recent single, la care au contribuit, în ceea ce priveşte partea de music & lyrics, Alex Velea, Rashid, Karie, Antonius şi Neko.

Sound-ul puternic de la primele acorduri, alături de versurile şi vocea artistei pun accent pe cele mai fierbinţi teme de discuţii dintre tineri.

corina

„Piesele «power», cu mesaj puternic, de forţă m-au mişcat întotdeauna şi le caut pentru că le simt enorm de aproape de cine sunt eu cu adevărat. Am nevoie de poveşti muzicale şi vizuale care vorbesc despre adevăruri profunde din viaţa noastră, despre curajul de a fi exact aşa cum simţim, fără măşti şi concesii de gura lumii. «Cărţile pe faţă» este exact o astfel de piesă. E vremea să dau «Cărţile pe faţă» şi spun, de fapt cânt, că «avem o singură viaţă» şi că cel mai important este să ne dezvăluim fără minciuni ca să dăm şansă celor de lângă noi – de la iubiţi, prieteni, familie, fani –  să ni se arate fără ascunzişuri”, a declarat cântăreaţa.

Ascultaţi aici piesa „Cărţile pe faţă”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cHrCvg1J7_c[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton