Homepage  / Știri

Corneliu Vadim Tudor face destăinuri senzaţionale la „Te pui cu blondele?”

Corneliu Vadim Tudor face destăinuri senzaţionale la „Te pui cu blondele?”

de Redactia Tvmania

Corneliu Vadim Tudor e invitatul ediţiei de azi de la „Te pui cu blondele?”. Politicianul s-a trezit în mijlocul unei avalanşe de întrebări despre viaţa lui personală, dar nu s-a lăsat intimidat deloc. Atunci când una dintre blonde l-a întrebat dacă este adevărat ce a speculat presa, că s-a iubit cu 1.000 de femei, Vadim i-a dat un răspuns care a lăsat fără cuvinte întregul platou.

„Presa minte, nu erau 1.000, ci 1.100 şi, dacă nu mă însuram, depăşeam 5000! Iar dacă mi se va face vreo propunere interesantă, o să cer o dispensă de la nevastă!” a glumit politicianul.

Corneliu Vadim Tudor le-a povestit blondelor şi un moment interesant din vremea studenţiei sale de la Viena, din perioada 78-79, când trebuia să traverseze un cartier plin de femei cu moravuri uşoare pentru a-i putea telefona mamei sale.

„Trece prinţul Valah! Strigau ele după mine! Mă plăceau, eram înalt, bine făcut, purtam costum de catifea neagră… Însă nu am cedat niciodată insistenţelor lor. Nu-mi place ideea de a plăti pentru dragoste!”, a spus Vadim.

Ce alte momente incendiare din viaţa sa a mai dezvăluit politicianul în emisiunea lui Negru, rămâne de văzut diseară, de la 20.30, la „Te pui cu blondele?”!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton