Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cosmin Natanticu, concurent Asia Express: „Montajul e făcut în așa fel încât să nască probleme între noi”

Cosmin Natanticu, concurent Asia Express: „Montajul e făcut în așa fel încât să nască probleme între noi”

de Andreea Borcilă,

Cosmin Natanticu și soția lui Eliza au rămas printre puținele echipe care participă pe Drumul Împăraților de la Asia Express, sezonul patru. Comediantul a lămurit, într-un podcast recent, ce s-a întâmplat între el și băieții din trupa „Noaptea Târziu” în timpul unei curse. 

În cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu), Cosmin Natanticu a explicat ce s-a întâmplat între el și echipa de la Noaptea târziu, neînțelegerile plecând de la o cursă cu taxiul: „dacă mă întrebi cu cine am rămas cel mai bun prieten, cu care mă văd și cu care ies chiar de mai multe ori pe săptămână sunt băieții de la Noaptea târziu. Le-am explicat care a fost situația”, a spus actorul la podcast. 

Ambele echipe au căutat informații despre locul unde trebuiau să ajungă, însă a fost cu atât mai greu să afle pentru că localnicii nu știau denumirea din limba engleză: „mă rugasem în genunchi de taximetriști să ne ia pe mine și pe Lizi. Între timp, vin băieții de la Noaptea târziu cu un domn care era șeful stației respective. Noi ne rugam de șoferi de zece minute să ne ia. Eu fără să știu și nici băieții nu au zis că pe om l-au convins să le plătească o mașină. Dacă ei veneau și ne spuneau că l-au rugat pe om să îi plătească, niciodată nu aș fi făcut. Noi eram acolo să putem convinge taximetriștii să ne ducă gratis”, a lămurit actorul. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton