Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Natanticu, despre lupta cu dependența de jocurile de noroc. Cum a fost afectată relația cu soția lui, Eliza

Cosmin Natanticu, despre lupta cu dependența de jocurile de noroc. Cum a fost afectată relația cu soția lui, Eliza
7

de Roxana Mirea,

Cosmin Natanticu a dezvăluit că s-a luptat cu dependența de jocurile de noroc. Noul jurat iUmor spune că cel mai mult l-a afectat faptul că o mințea pe Eliza. Partenera lui ajunsese să creadă că actorul de stand-up comedy o înșală. Iată ce amintiri are Cosmin Natanticu din acea perioadă întunecată din viața lui.  

Cosmin Natanticu a fost dependent de jocurile de noroc 

Lui Cosmin Natanticu îi merge din plin. După participarea la „Te cunosc de undeva” și la „Asia Express”, actorul a bătut palma pentru o nouă colaborare cu Antena 1. El va fi noul jurat de la iUmor, în cel de-al XV-lea sezon al show-ului de comedie. Totodată, pe lângă succesul pe plan profesional, acesta are noroc și pe plan personal. Actorul are o căsnicie fericită alături de Eliza, cu care formează un cuplu de 14 ani. 

Recent, Cosmin Natanticu a fost invitat în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a vorbit despre perioada în care s-a luptat cu dependența de jocuri de noroc.  

„Lizi a adus mai multă responsabilitate față de viața mea. Nu (n.r. nu este mai organizată), suntem cumva la fel, dar e puțin mai atentă decât mine. Ne-am găsit sacul și petecul, dar ea e cu mai multă inițiativă. (…) La jocuri, nu… A deranjat-o foarte tare că am ascuns față de ea lucrul acesta, că nu i-am spus. Mi-a zis: „Bă, erau banii tăi, nu…”, dar mi-a fost rușine de ea și mi-am dat seama că: „bă, dacă mie îmi este rușine de fata asta, înseamnă că ea înseamnă ceva pentru mine.” Asta era la început. Primul an de relație, cred”, a povestit actorul.  

cosmin-natanticu-mihai-morarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Cel mai nasol era că o păcăleam pe Lizi” 

Cosmin Natanticu a scăpat de dependența de jocuri de noroc, iar cea care l-a ajutat foarte mult a fost Eliza, soția lui.  

„Cosmin, mai bagi la pariuri?”, l-a întrebat Mihai Morar. 

Nu, frate. Așa de bucuros sunt că am scăpat de asta. Nu băgam la pariuri, ci la păcănele. Știi cum e cu norocul începătorului. Ne-a dus Varză la Casino Live, adică nu la aparate și am câștigat. Norocul începătorului. Înainte ziceam: „Ce-i prostia aia? Stai și dai ca prostul în butoanele alea.” Apoi, un alt prieten de-al meu m-a dus… și mi-a zis „Hai, Cosmine, nu băgăm aici?” și a băgat și eu stăteam lângă el. Îmi zicea: „Bagă și tu”, că simțea că îi stau în ceafă. (…) Mi-a băgat și mie și am dat eu acolo și am câștigat vreo 300 lei din 10 lei. A doua oară iar și a treia oară… M-a prins ca orice alt lucru care își dă adicție”, a răspuns Cosmin Natanticu.  

„Ți-ai dat vreodată banii pregătiți pentru întreținere?”, l-a mai întrebat Mihai Morar.  

Nu, niciodată. Nu am ajuns la nivelul ăla. Cheltuiam niște bani, niște bani mulți, îmi venea să îmi dau cu ușa de la lift peste degete, dar niciodată să îmi dau ultimii bani. (…) A fost o luptă, dar cel mai nasol era că o păcăleam pe Lizi. O mințeam că eu merg la birou. Adică cât de jos poți să ajungi. După ce te duci și pierzi și 500 lei, și 700 lei, și 1000 lei, o mai minți și pe fata aia că tu te duci și muncești și ea e acasă. Problema era că eu veneam nervos acasă și Lizi zicea: „Bă, ăsta are pe cineva! Ce are?”, că eu eram pachet de nervi și nu puteam să îi zic de ce. 

La un moment dat, într-un moment de sinceritate, i-am zis ce se întâmplă. Din momentul în care i-am zis, s-a rupt vraja”, a dezvăluit comediantul.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton