Homepage  / Articole

Prelipceanu stă 11 ore în direct la un an de Digi24

Prelipceanu stă 11 ore în direct la un an de Digi24

de Redactia Tvmania

Pe 1 martie, la împlinirea unui an de când Adriana Muraru a spus, pentru prima oară, bună seara telespectatorilor Digi24, televiziunea și-a propus să ofere o nouă premieră jurnalistică, un maraton de știri și dezbateri prezentate în direct de Cosmin Prelipceanu.

“Acum un an le-am cerut românilor să ne privească şi le-am promis o televiziune diferită. Acum le promitem românilor că vom privi spre ei şi vom crea împreună o Românie diferită. Timp de 365 de zile am dat la o parte nimicul, gratuitul şi ridicolul care deveniseră ingrediente obligatorii ale reţetei de audienţă. Am recâștigat un public pentru care televizorul nu mai era decât un înlocuitor al ecranului de cinema”, a declarat Cosmin Prelipceanu.

Dan Puric vine la Digimatinal

Dimineața aniversară de Mărțisor cu o ediție specială a Digimatinalului. Dan Puric, Horia Brenciu și mulți alții spun “La mulți ani” Digi24 într-o manieră inedită. Anca Dumitrescu și Marius Pancu, prezentatorii Digimatianalului, își așteaptă telespectatorii cu multe alte surprize.

De la ora 10.00, Cosmin Prelipceanu dă startul unui maraton jurnalistic fără egal. Timp de 11 ore, până la ora 21.00, Cosmin se va afla, alături de invitații săi, în direct. Prima oră de emisie va marca o altă premieră de televiziune, o transmisiune live, din 42 de locații, cu corespondenții Digi24 din întreaga țară. Din studioul știrilor din București Adriana Muraru, Alice Iacobescu și George Orbean, manager de proiect Digi24, vor povesti despre campania Raport de țară, demarată de Digi24 chiar pe 1 martie, campanie naţională care va dura 41 de săptămâni.

Seara se încheie cu Ţiriac şi Pleşu

Pe parcursul întregii zile, invitați precum Constantin Bălăceanu Stolnici, Marius Manole, Corina Chirian, AG Weinberger și mulți alții îl vor susține pe Cosmin Prelipceanu.

La ora 19.30, lui i se alătură în studioul știrilor analistul Emil Hurezeanu, iar de la ora 21.00, Luca Niculescu are 2 invitați de seamă la “Imparțial”, Ion Țiriac și Andrei Pleșu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton