Homepage  / Televiziune

Cosmin Seleşi a plecat de la Antena 1, la Pro TV. „Va fi o revenire fantastică”

Cosmin Seleşi a plecat de la Antena 1, la Pro TV. „Va fi o revenire fantastică”
8

de Roxana Mirea,

Cosmin Seleşi a plecat la Pro TV, după 10 ani de când este prezentator la Antena 1. Acesta face parte dintre invitații de la „Protevelion”, Revelionul de la Pro TV. A fost o surpriză pentru toată lumea să-l vadă pe Cosmin Seleși la filmările pentru programul special care va fi difuzat în noaptea dintre ani. Ce spune prezentatorul TV despre show-ul la care participă.

Cosmin Seleşi a plecat de la Antena 1, la Pro TV

Cosmin Seleși este pe lista invitaților de la „Protevelion”, Revelionul de la Pro TV. Toată lumea a fost surprinsă să îl vadă la filmările pentru programul special care va fi difuzat în noaptea dintre ani, având în vedere că ultimii 10 ani i-a petrecut în calitate de prezentator TV la Antena 1.

Cosmin Seleși a făcut primele declarații despre „Protevelion”, spunând că va fi unul dintre cele mai frumoase show-uri TV, „așa cum ne-a obișnuit Pro TV de fiecare dată”.

Cosmin-Selesi-a-plecat-de-la-Antena-1-la-Pro-TV.-„Va-fi-o-revenire-fantastica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Bine, sunt şi eu… istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obișnuit PRO TV de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus Cosmin Seleși, potrivit paginademedia.ro.

Încă din anul 2012, Cosmin Seleși a prezentat emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, alături de Alina Pușcaș. Până în acest moment, prezentatorul TV nu a făcut nicio declarație în legătură cu plecarea lui la Antena 1.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton