Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cosmin Seleși, despre ce nu-i lipsește niciodată din buzunar în noaptea de Revelion. „Mă asigur că am niște…”

Cosmin Seleși, despre ce nu-i lipsește niciodată din buzunar în noaptea de Revelion. „Mă asigur că am niște...”
7

de Andra Stana,

Cosmin Seleși este un familist convins, iar acesta este motivul pentru care Crăciunul l-a petrecut mereu alături de cei dragi lui. În schimb, de Revelion, prezentatorul Pro TV nu va fi acasă. Unde îl va prinde 2023 pe vedeta de la „Batem palma” și ce superstitiții respectă întotdeauna în noaptea dintre ani.

Cosmin Seleși este un om superstițios, astfel că de Revelion va respecta mai multe tradiții, în speranța unui an 2023 bun. Va îmbrăca haine noi și nu-i vor lipsi banii din buzunar în noaptea dintre ani. Prezentatorul consideră că de sărbători e foarte important să aibă familia alături și să se bucure de momente frumoase împreună, scrie libertatea.ro.

„Orice ar fi, de obicei, pun haine noi pe mine și mă asigur că am niște bani în buzunar. Tradiții pe care să le știu, dar să nu le respect… admit că nu prea există.”, a declarat Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși, despre ce nu-i lipsește niciodată din buzunar în noaptea de RevelionIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Întrebat cum arată sărbătorile ideale pentru el, Cosmin Seleși a fost sincer: cel mai bine se simte alături de familie. Iar de Revelion, o să îl găsim… la Pro TV, dar și pe scena dintr-un parc bucureștean.

Sărbătorile ideale pentru mine sunt în familie. Cred că sunt cele mai frumoase momente când te aduni cu familia, stați la braț, mâncați (mai ales salată de boeuf – râde). 

De Revelion o să mă găsiți, evident, la PROTEVELION! Dar, totodată, voi fi alături de ai mei colegi din Cosmin Seleși Orchestra într-un super concert în Parcul Titan, din sectorul 3. V-am pregătit un program frumos și o să ne distrăm.”, a mai povestit prezentatorul Pro TV.

De asemenea, despre rezoluțiile pregătite pentru 2023, Seleși spune că „nu-mi fac planuri niciodată. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fim sănătoși și să fie un an mai bun decât cel care tocmai trece.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton