Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cosmin Seleși e foarte ocupat, după ce a renunțat la televiziune. „Am reușit să câștig pariul”

Cosmin Seleși e foarte ocupat, după ce a renunțat la televiziune. „Am reușit să câștig pariul”

de Andra Stana,

Cosmin Seleși a renunțat în urmă cu jumătate de an la jobul din televiziune. Astăzi, fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva!” spune că nu regretă decizia luată. Mai mult, se laudă deja cu noul proiect, unul de natură personală, care începe deja să dea roade.

Cosmin Seleși (44 de ani) a fost ani de zile prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Acum șase luni, el a decis să facă o schimbare și a început să își dedice timpul unor alte proiecte. După demisia de la Antena 1, a început să cânte la nunți.

Cântăm la nunți, petreceri și cumetrii. Iar rețeta propusă de noi chiar funcționează”, a precizat Cosmin Seleși pentru playtech.ro.

Potrivit acestuia, și-a înființat propriul band cu care cântă la diverse petreceri private, dar și la nunți și la botezuri.

Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani”, afirmă Seleși pentru playtech.ro.

Cosmin Seleși: „Am reușit să câștig pariul cu mine însumi”

Seleși e de părere că a reușit să se individualizeze cu ajutorul muzicii românești.

„Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000. Am crezut că muzica asta poate spune și tinerei generații și am reușit să câștig pariul cu mine însumi.

Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată”, mai spune Seleși pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton