Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Seleși nu mai prezintă „Te cunosc de undeva”. Cu cine l-a înlocuit Antena 1

Cosmin Seleși nu mai prezintă „Te cunosc de undeva”. Cu cine l-a înlocuit Antena 1
16

de Roxana Mirea,

Cosmin Seleși nu va mai prezenta noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Totuși, zvonurile referitoare la plecarea lui de la Antena 1 au apărut în urmă cu ceva vreme, după ce acesta a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar și la „Protevelion”. Cel care îl va înlocui pe Cosmin Seleși și va prezenta „Te cunosc de undeva”, alături de Alina Pușcaș, este... Pepe.

Pepe, noul prezentator de la „Te cunosc de undeva”

Antena 1 a decis cu cine îl va înlocui pe Cosmin Seleși, așa că noul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” este Pepe. La sfârșitul anului trecut, trustul INTACT a decis să nu îi mai prelungească contractul actorului. Cel mai probabil, vestea nu i-a picat foarte bine lui Cosmin Seleși, care prezenta show-ul transformărilor încă de la debut, de pe 17 martie 2012.

La scurt timp, actorul a putut fi văzut de telespectatori la postul concurent, Pro TV, unde a apărut împreună cu trupa sa, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ulterior, el a filmat și pentru Protevelion. Imediat, Antena 1 a purtat negocieri pentru noul prezentator al emisiunii „Te Cunosc de Undeva”. Producătorii show-ului au ales un coleg celebru pentru Alina Pușcaș, dar și pe cineva familiarizat cu emisiunea, potrivit fanatik.ro. Pepe a fost concurent la „Te cunosc de undeva”, dar a stat și la masa juriului. Îl plus, el a câștigat două sezoane ale show-ului: sezonul 3, respectiv sezonul 4.

pepe-te-cunosc-de-undeva-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Pepe: „Nu este încă bătut în cuie”

Pepe a făcut și primele declarații referitoare la informațiile potrivit cărora el va prezenta noul sezon al emisunii „Te cunosc de undeva”. El a spus că încă nu este nimic stabilit 100% pentru că mai sunt de pus la punct „niște chestiuni”.

„Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a declarat Pepe, pentru Fanatik.

cosmin-selesi-te-cunosc-de-undeva-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 16

Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit cu Pepe

Cosmin Seleși a declarat că știa deja cine va fi cel care va prezenta „Te cunosc de undeva” în locul lui. Faptul că a fost înlocuit cu Pepe nu a fost ceva care să-l surprindă.

Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!”, a spus Cosmin Seleși, pentru sursa menționată anterior, evitând să facă declarații despre alegerea Antenei 1.

Filmările celui de-al 17-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva” ar urma să înceapă luna aceasta, iar în prezent se poartă negocieri pentru definitivarea listei de concurenți.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton