Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Cosmin Seleși nu vrea să revină în televiziune. De ce nu s-a uitat niciodată la el la TV

Motivul pentru care Cosmin Seleși nu vrea să revină în televiziune. De ce nu s-a uitat niciodată la el la TV
9

de Roxana Mirea,

Cosmin Seleși, în vârstă de 45 de ani, a prezentat timp de aproape 10 ani emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Actorul a fost cel care a luat decizia de a renunța la televiziune. În momentul de față, Cosmin Seleși nu este interesat să revină în televizune și a explicat și care este motivul.

De ce nu mai vrea Cosmin Seleși să revină în televiziune

Cosmin Seleși a renunțat la rolul de prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” și a fost înlocuit cu Pepe. Actorul a explicat de ce nu mai este interesat de proiectele de televiziune.

Lucrurile merg înainte, dacă voiam să fac parte rămâneam acolo. Am vrut să plec să merg mai departe. Eu am luat hotărârea asta. Cred că e important în viață să știi să te oprești și să mergi mai departe, să lași loc de alte lucruri. That`s it, adică nu am nici un regret, dimpotrivă sunt foarte fericit și văd că emisiunea merge mai departe, ceea ce e foarte bine. Nimeni nu e de neînlocuit. Acum am teatrul meu, sunt cu al patrulea film în producție, adică na, eu sunt actor, nu m-am născut în televiziune, asta o facem adiacent. Sunt ok, adică uite, fac filme”, a declarat Cosmin Seleși pentru cancan.ro.

Cosmin SelesiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cosmin Seleși nu s-a uitat la el la televizor

Cosmin Seleși a mai mărturisit că, deși a lucrat în televiziune, el nu s-a uitat niciodată la el la televizor.

Nu mă uit la televizor. Nu m-am uitat nici la mine, niciodată. Jur. N-am timp. Ce să fac? Să mă uit tot la mine? Mă uit la altceva. Nu, n-am nici un model. Modelul în viață sunt eu”, a mai mărtusit actorul.

Dintre doritorii care vor să apară la televizor, părerea mea e că sunt doar vreo trei care strălucesc. Adică e foarte greu. Sfatul meu e să-și găsească fiecare o meserie care să le asigure traiul de zi cu zi și după aceea, dacă o să strălucească steluța la un moment dat… Nu cred că există o rețetă a succesului. Cred că îți trebuie noroc și să profiți de fiecare șansă. Dumnezeu îți oferă și îți arată calea, acum dacă tu vrei să o iei pe aici, treaba ta. Fiecare hotărăște pentru el. E greu, ca în orice job”, a mai spus Cosmin Seleși.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton