Homepage  / Vedete româneşti

Cosmin Seleși refuză categoric să meargă la mare în România. De ce preferă Grecia

Cosmin Seleși refuză categoric să meargă la mare în România. De ce preferă Grecia
8

de Roxana Mirea,

Recent, Cosmin Seleși s-a întors dintr-o vacanță în Grecia. Anul acesta, actorul a ales Thassos, unde s-a bucurat de clipe de relaxare alături de familia lui. Cosmin Seleși a explicat și de ce nu mai merge la mare în România de ani buni. Iată de ce nici nu vrea să audă de o vacanță petrecută pe litoralul românesc.

De ce nu merge Cosmin Seleși în vacanță pe litoralul românesc

Cosmin Seleși s-a întors recent dintr-o vacanță în Grecia. Actorul nu a mai fost pe litoralul românesc de câțiva ani și are motive întemeiate. Timp de mai mulți ani, el a ales să meargă la mare pe litoralul din Bulgaria, dat fiind faptul că Tudor și Ilinca, copiii lui, erau mai mici. Acum, copiii au crescut, iar Cosmin Seleși merge cu familia în Grecia. Tudor are 11 ani, iar Ilinca are 6 ani.

De ce aleg Grecia de ani de zile? Înainte de Grecia am ales Bulgaria pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca. M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot.

Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare și așa…”, a spus Cosmin Seleși, pentru fanatik.ro.

Cosmin-Selesi-refuza-categoric-sa-mearga-la-mare-in-Romania.-De-ce-prefera-Grecia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu-mi permit să mă duc la mare la noi”

Cosmin Seleși a mărturisit că nici nu se gândește să meargă la mare în România. El spune că nu își permite o vacanță pe litoralul românesc în plin sezon estival.

Chiar dacă suna ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece….înnebunesc.

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a mai spus Cosmin Seleși.

Recent, Dan Negru a fost și el în Grecia, însă, spre deosebire de Cosmin Seleși, el a fost complet dezamăgit de ce a văzut acolo.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton