Homepage  / Televiziune

Cosmin și Eliza Natanticu au pierdut cursa pentru Ultima Șansă, la Asia Express. Irina Fodor a izbucnit în lacrimi

Cosmin și Eliza Natanticu au pierdut cursa pentru Ultima Șansă, la Asia Express. Irina Fodor a izbucnit în lacrimi
10

de Roxana Mirea,

Cele trei echipe care au plecat în Cursa pentru Ultima Șansă, la Asia Express, au fost Mihai & Elwira Petre, Cosmin & Eliza Natanticu și Cuza și Emi. Cei șase concurenți au luptat din răsputeri din dorința de a rămaâne în competiție. La final, Irina Fodor a izbucnit în lacrimi.

Cum s-a desfășurat Cursa pentru Ultima Șansă la Asia Express

În ediția de aseară, 27 octombrie, a show-ului Asia Express, de la Antena 1, a avut loc prima cursă pentru Ultima Șansă care s-a derulat în Georgia. Cele trei echipe aflate în pericol de eliminare au fost Mihai & Elwira Petre, Cosmin & Eliza Natanticu și Cuza și Emi.

Lupta a fost una crâncenă și plină de obstacole, dar și de emoții și tensiuni puternice. Cu toții au fost motivați de dorința de a rămâne în competiție. În final, după ce toate misiunile au fost îndeplinite, rând pe rând, echipele au ajuns în fața Irinei Fodor.

Prima echipă care s-a salvat a fost cea formată din Mihai și Elwira Petre. Acest lucru nu a fost o surpriză pentru ceilalți concurenți, care au declarat că s-au obișnuit să-i vadă pe cei doi învingători. Cea de-a doua echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Emi și Cuza. Pe ultimul loc s-au clasat Eliza și Cosmin Natanticu.

Ce culoare a avut nestemata la Asia Express

Cosmin și Lizi, știu că sunteți una dintre cele mai competitive perechi. Știți că știu cât de tare vă doriți să, dar se pare că nu ajunge câteodată. Oricât de rapizi ați fi și de determinați, totul ține și de noroc. Câteodată te poți concentra la o misiune, câteodată nu. Câteodată ai noroc la autostop, câteodată deloc”, le-a spus Irina Fodor celor doi.

Apoi, a urmat deschiderea cutiei. Micul cufăr, care ascundea nestemata, s-a aflat la Adriana Trandafir și Maria Speranța. Irina a fost compleșită de emoții, iar lacrimile nu s-au lăsat așteptate.

Este momentul pe care-l urăsc”, a spus ea.

Înainte să scoată Irina piatra din cufăr, am văzut-o plină de emoție și gestul ăsta pe mine m-a emoționat. Mă abțineam cu greu să nu-mi dea și mie lacrimile”, a spus Eliza.

248920018_1242931562867783_2084132209236980114_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu lacrimi în ochi, Țuca a dezvăluit conținutul cufărului, iar norocul le-a surâs Elizei și lui Cosmin Natanticu. Piatra a fost verde. Toate echipele au aplaudat, mai puțin Patrizia Paglieri și Francesco.

Imediat, Irina i-a strans în brațe pe ce Eliza și Cosmin Natanticu, copleșită fiind de încărcătura emoțională a momentului.

Nu vreau să plece nimeni. Tare urăsc momentul ăsta”, a spus Irina, la Asia Express.  

Locul trei a fost ocupat de Cosmin și Eliza Natanticu, care au riscat să fie eliminați în ediția 25 a sezonului 4 din Asia Express. Soarta concurenților a depins de culoarea pe care a avut-o Nestematul Puterii, care a fost adus de Adriana Trandafir și Maria Speranța în rucsac.

Norocul le-a surâs de data aceasta soților Natanticu. Este prima oară pentru cei doi când se află într-o astfel de situație, dar își vor continua traseul pe Drumul Împăraților pentru că piatra prețioasă a fost verde, fiind salvați de la eliminare.

Înainte de a da verdictul final, Eliza Natanticu, Irina Fodor și Maria Speranța nu s-au mai putut abține. Cele trei au izbucnit în lacrimi, fapt care i-a emoționat și pe ceilalți concurenți.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton