Homepage  / Vedete româneşti

Cosmina Păsărin va schimba prefixul în toamnă: „La 40 de ani chiar vezi viața altfel”

Cosmina Păsărin va schimba prefixul în toamnă: „La 40 de ani chiar vezi viața altfel”
9

de Cătălina Matei,

După ce și anul trecut a prezentat ediția de vară a emisiunii „Vorbește lumea”, Cosmina Păsărin revine în platoul emisiunii de la Pro TV și în acest sezon estival. Nu singură, ci însoțită de Emily Burghelea și Majda Aboulumosha cu care s-a înțeles de minune încă de la casting. Iar după această vară încărcată, prezentatoarea TV se va pregăti de o aniversare specială: pe 2 octombrie va schimba prefixul.

Din 18 iulie, emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV a schimbat gașca de prezentatori. Până în toamnă, Cosmina Păsărin face echipă cu Majda Aboulumosha și Emily Burghelea și aduc telespectatorilor toate informațiile de sezon și vor întâmpina invitații din platou cu multă energie și bunădispoziție. În timp ce Cosmina a mai prezentat formatul, Majda și Emily sunt la prima lor experiență din postura gazdelor, căci invitate în studio au mai mai fost. Între cele trei există o chimie aparte care s-a văzut încă de la casting.

Înainte de a avea primele întâlniri care au avut loc pentru pregătirea emisiunii, ne-am văzut la casting. Mi-a plăcut acea interacțiune și mă bucur că, în scurt timp, am și devenit colege. În trecut, am avut ocazia de a ne vedea și la diverse evenimente și este minunat că acest proiect ne oferă posibilitatea de a ne cunoaște mai bine”, ne-a declarat Cosmina Păsărin.

Totodată, cele trei prezentoarea ale emsiunii „Vorbește lumea” de la Po TV se regăsesc la praguri diferite de vârste. Cosmina va schimba prefixul în această toamnă, pe 2 octombrie.

„Fiecare etapă are, fără îndoială, propriul farmec și aduce multe lecții care te ajută să te descoperi.

La 20 de ani totul este minunat. Bucuria este mare, ai mult chef de viață și ai curaj să încerci mult. Poate că la 20 de ani nu faci cele mai inspirate alegeri, poate că mai faci și unele greșeli, însă energia de a lua de la capăt este mare și treci mult mai repede peste orice obstacol.

La 30 de ani începe o perioadă în care gândirea și acțiunile tale capătă noi forme. Devii mai atent la alegerile pe care le faci și acorzi mai multă atenție consecințelor, acesta fiind un lucru bun.

La 40 de ani chiar vezi viața altfel. Devii mai sincer cu tine și dacă știi deja cine ești, trăiești doar după propriile reguli. Îți îndrepți atenția mai mult către interiorul tău și îți exprimi cu mai mult curaj dorințele și nevoile. Înveți să te iubești mai mult și, în același timp, oferi și mai multă iubire celor din jurul tău”, ne-a declarat Cosmina Păsărin.

Cosmina-Pasarin-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton