Homepage  / Muzică

Costel Busuioc lansează albumul „De Crăciun, acasă”

Costel Busuioc lansează albumul „De Crăciun, acasă”

de Redactia Tvmania

Cunoscutul tenor Costel Busuioc ne introduce în atmosfera de sărbătoare odată cu lansarea albumului, „De Crăciun, acasă”.

Costel Busuioc

Noul album al lui Costel Busuioc conține 11 dintre cele mai cunoscute colinde printre care “Noapte de vis”, “O, ce veste minunată”, “Adeste Fideles”, “Moș Crăciun”, “Oh Holy Night”, piese interpretate împreună cu Orchestra Arcadia din Craiova.

“De Crăciun, se sărbătorește nașterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, dar totodată, este și o sărbătoare a familiei. Îmi aduc aminte când eram copil veneau colindătorii și colindau fericiți nașterea Pruncului Mesia, iar eu abia îi zăream prin ferestrele parcă decorate cu flori de gheață. Acest album de colinde și cântece de Crăciun are menirea de a da amintirilor șansa de a fi retrăite, dacă nu fizic măcar sufletește, și de a fi împărtașite cu publicul minunat care m-a răsfățat de-a lungul acestor șapte ani. De aici și numele albumului, «De Crăciun ,acasă»” a declarat Costel Busuioc.

Colindele sunt înregistrate la Craiova, alături de Orchestra Arcadia din Craiova, sub bagheta maestrului Marius Cristescu.

Albumul “De Crăciun, acasă” este disponibil în toate magazinele de specialitate, precum și pe https://www.getmusic.ro/.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton