Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Costi Diță, despre boala de care a suferit în tăcere. Ce a pățit actorul din „Las Fierbinți”. „O chestie complicată… pe piele”

Costi Diță, despre boala de care a suferit în tăcere. Ce a pățit actorul din „Las Fierbinți”. „O chestie complicată… pe piele”

de Redactia Tvmania,

Constantin Diță se numără printre cei mai iubiți actori de la noi. Actorul, care îi dă viață lui Giani în serialul „Las Fierbinți”, a vorbit recent despre problemele de sănătate care îi dau de furcă.

În urmă cu 6 ani, Costi Diță – interpretul lui Giani din „Las Fierbinți” – a trecut prin clipe grele. El a fost implicat în cinci accidente rutiere, a aflat că mama lui suferea de cancer și și-a pierdut bunica, scrie click.ro. Din cauza acestor traume consecutive, actorul s-a îmbolnăvit. El a vorbit despre boala de care suferă în tăcere, de ani buni.

„Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicată… pe piele, un fel de sindrom burn out. Sunt pe revenire acum, lucrurile merg spre bine”, mărturisea Costi Diță, acum o vreme.

La finalul anului 2017, pe internet a apărut o știre falsă: actorul Constantin Diță ar fi murit. Cu toate că n-a fost nimic altceva decât o informație eronată, zvonul a ajuns să îi agraveze starea de sănătate deja precară.

„Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru. Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncă și 8 ore pentru tine”, a mai mărturisit Giani din Las Fierbinți.

Costi Diță a aflat, în facultate, că nu e făcut pentru comedie

Actorului Costi Diță i s-a spus că nu e făcut pentru comedie, însă timpul i-a demonstrat că poate juca unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialele românești.

Diță a absolvit Facultatea de Teatru din București și a devenit cunoscut publicului larg datorită lui „Giani”.

Pentru actor, atitudinea și stilul de a vorbi ale lui Giani s-au transformat, de-a lungul timpului, în defecte de meserie: „uită-te la discursul meu, nu are cum să nu apară gagiul. Am niște ticuri și am acceptat ideea. Ca să scap de asta, ar trebui să fac un contra rol care nu are nicio legătură cu asta. Ar fi un efort”, a povestit el într-un podcast. 

În facultate, i s-a spus că e făcut mai degrabă e potrivit pentru dramă: „îmi place treaba asta (n.r. comedia), când omul râde cu mine și poate râd și eu cu el. Trag o linie atunci când o parte din public nu mai râde, e un anumit gen de umor. E fain când ori râdem toți, ori deloc. Nu mi-a reușit asta tot timpul”, a povestit actorul la podcast. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton