Homepage  / Vedete

Costi Diță, Mihai Rait și Sore vin, diseară, la „Jocuri de celebritate”

Costi Diță, Mihai Rait și Sore vin, diseară, la „Jocuri de celebritate”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la 22:30, distracția continuă la Pro TV, în cea de-a doua ediție din această săptămână a emisiunii „Jocuri de celebritate”. Vedete îndrăgite vor fi alături de Mihai Bobonete și cei doi căpitani de echipă pentru încă o serie de probe.

jocuri-de-celebritate-sore-mihai-rait-costi-dita-anisia-gafton

Paul Ipate îi va avea în echipă pe Mihai Rait, celebrul Dorel din „Las Fierbinți”, simpatica Sore și Mihaela, prietena lui Sore, care își dorește să își cumpere mulți pantofi. Octavian Strunilă va conduce echipa formată din Costi Diță, zis și Giani în „Las Fierbinți”, Anisia Gafton și Serghei, prietenul Anisiei, care își dorește să călătorească cu trenul în India.

O altfel de cultură cinematografică și muzicală, tensiune, amuzament, glume pe bandă rulantă, dans și distracție sunt ingredientele unei ediții senzaționale și sunt scoase în evidență de proba ca: Greșeală de țipar, Mono ton, Cu fața la pernă, Bolul Kaboom și Mima perfectă.

Telespectatorii vor afla în această seară, de la 22:30, cum se descurcă Sore la mimă, de ce se tăvălește pe jos Mihai Rait, cât este de priceput Costi la muzică, cum și-a început Bobonete cariera în actorie, dar și ce aport a avut Strunilă în decizia lui.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton