Homepage  / Articole

Costin Sforaru, înlocuit cu Liviu Vârciu la “Dansez…”

Costin Sforaru, înlocuit cu Liviu Vârciu la “Dansez...”

de Redactia Tvmania

Sezonul 11 de la “Dansez pentru tine”, a debutat cu un incident. Costin Sforaru va ieşi din competiţia “Dansez pentru tine” din motive medicale, iar partenera sa, Mădălina, va merge mai departe în concurs alături de Liviu Vârciu, fost concurent în sezonul al optulea al show-ului de la Pro TV.

                           

Pe tot parcursul ediţiei de vineri, 15 aprilie, în afară de momentele în care a fost pe scenă,  Costin a stat întins, a luat calmante şi a fost îngrijit de personalul medical al echipei. Însă el s-a mai accidentat şi în timpul dansului ucrainean. La o zi după incident, Costin a fost la mai mulţi medici care i-au recomandat să se oprească din concurs. Cu întinderi musculare puternice la muşchii tibiei şi la gambă şi cu dureri insuportabile, Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, la antrenamente sau în direct, în timpul emisiunii.

 

“Indiferent câtă ambiţie şi dorinţă am în continuare, nu mai pot executa majoritatea paşilor de dans. Puteam să îmi asum riscul da a face o ruptură musculară în urma suprasolicitării, neţinând cont de recomandarea doctorului de a face repaus, dar nu puteam să îmi asum riscul că Mădălina să piardă „Duelul” din cauza neputinţei mele fizice. Puteam să îndur durerea fizică şi să trec peste ea, dar cu siguranţă nu aş fi putut să trăiesc cu gândul că i-am distrus Mădălinei şansa de a-şi împlini visul”, a declarat cu tristeţe actorul din serialul “Moştenirea”, de la Pro TV.

 

Liviu a trecut imediat la treabă

 

În ajutorul lui Costin şi în sprijinul partenerei sale Mădălina, a venit, fără să ezite, colegul de serial al lui Costin, Liviu Vârciu. Acesta s-a apucat imediat de antrenamente. “Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am văzut povestea Mădălinei, care m-a întristat teribil şi am spus că îmi doresc să o ajut să-şi continue visul. Dacă dansând, pot să le ajut pe Mădălina şi pe mama ei care suferă atât de mult, sunt fericit, mai ales că eu sunt obişnuit cu ringul de la “Dansez pentru tine”, cu efortul de aici şi cu oasele rupte”, a declarant plin de ambiţie Liviu.

Liviu şi Mădălina vor fi la duel vineri, 22 aprilie, cu perechea formată din Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton