Homepage  / Seriale

Cote de Pablo: „Nu vreau să vorbesc despre motivele plecării din «NCIS»”

Cote de Pablo: "Nu vreau să vorbesc despre motivele plecării din «NCIS»"

de Redactia Tvmania

Cote de Pablo a uimit pe toată lumea atunci când, în iulie, a anunţat că renunţă la rolul din "NCIS", după opt sezoane. Actriţa, care a interpretat-o pe Ziva David încă din sezonul cu numărul trei al serialului, nu a vorbit până acum despre motivele despărţirii de echipa "NCIS", iar lucrurile nu se vor schimba nici pe viitor.

Într-un interviu acordat „TV Guide”, de Pablo a mărturisit că nu va da niciodată detalii cu privire la motivele plecării ei din serial.

„În ceea ce priveşte decizia mea, e vorba de ceva personal şi aş prefera să rămână aşa”, a spus de Pablo (33). „Ideea plecării nu a fost ceva la care m-am gândit multă vreme. A fost o hotărâre incredibil de greu de luat”, a mai mărturisit actriţa.

Din fericire pentru fanii săi, actriţa nu exclude o posibilă revenire în serial.

„Cel mai bun aspect al acestui ultim episod este că Ziva nu moare. Atât timp cât personajul nu moare, el poate reveni în serial”, a explicat de Pablo.

María José de Pablo Fernández sau simplu Cote de Pablo (33) s-a alăturat distribuţiei din “NCIS” în sezonul trei al serialului, după plecarea lui Sasha Alexander (personajul său a fost omorât după două sezoane, n.r.).

“Am petrecut opt ani minunaţi alături de NCIS şi de Ziva David”, a declarat De Pablo. “Mark, Gary, Michael, David, Rocky, Pauley, Brian, Sean au tot respectul meu. Aştept cu nerăbdare să închei povestea lui Ziva”.

Ultimul episod în care va apărea personajul jucat de Cote de Pablo va fi difuzat de postul american CBS pe 1 octombrie.

Citeşte şi:

Se caută succesoarea Zivei din “NCIS”

Cote De Pablo pleacă din “NCIS: Anchetă militară”

În luna februarie, CBS a reînnoit serialul cu un al unsprezecelea sezon imediat ce Mark Harmon, starul şi producătorul executiv al seriei, şi-a prelungit contractul (Mark Harmon va fi Leroy Jethro Gibbs încă doi ani, n.r.). La acea vreme, De Pablo a rămas singura fără un contract prelungit pentru sezonul al unsprezecelea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton