Homepage  / Vedete / Vedete străine

Courteney Cox, dezvăluiri despre intervențiile estetice. Ce decizie a luat actrița din Prietenii tăi. „Este o nebunie”

Courteney Cox, dezvăluiri despre intervențiile estetice. Ce decizie a luat actrița din Prietenii tăi. „Este o nebunie”
17

de Andra Stana,

Courteney Cox a dezvăluit că a fost ani de zile nemulțumită de felul în care îi arăta fața. Acesta a fost motivul pentru a apelat de mai multe ori la intervenții estetice. Acum, actrița în vârstă de 58 de ani nu are nicio problemă în a recunoaște unde a greșit.

Într-un interviu recent acordat ziarului britanic The Times, vedeta din Prietenii tăi a vorbit în mod deschis despre injecțiile la care a apelat. În plus, a explicat că acum a scăpăt de toate acele fillere injectabile care îi modificau înfățișarea.

Courteney Cox a recunoscut că încă îi vine greu să creadă că mai are puțin și schimbă prefixul.

O, Doamne, este atât de greu chiar să aud sau să spun asta. Nu-mi vine să cred”, a spus ea, precizând că nu se împotrivește îmbătrânirii, dar că este uimită de cât de repede se apropie de împlinirea a 60 de ani. „Nu este nimic în neregulă să ai 60 de ani, dar nu-mi vine să cred. Timpul trece atât de repede”, a spus ea.

Courteney Cox, dezvăluiri despre intervențiile esteticeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

De-a lungul anilor, Cox a devenit mai atentă la ceea ce contează cu adevărat pentru ea. „Nu există nicio îndoială că sunt mai ancorată în pământ, am învățat atât de multe lucruri în viața mea – ce să mă bucur, ce să încerc să fac mai mult și ce să las deoparte”, a spus ea.

„Oh, mă schimb. Arăt mai bătrână”

Dar a recunoscut că, pentru o vreme, s-a luptat să accepte schimbările fizice care însoțesc îmbătrânirea.

A fost o perioadă în care am spus: «Oh, mă schimb. Arăt mai bătrână». Și am încercat să alerg după acea tinerețe ani de zile. Nu am realizat că arătam, de fapt, foarte ciudat cu injecții și am făcut chestii feței mele pe care nu le-aș mai repeta acum. Oamenii vorbeau despre mine și a fost o perioadă în care am zis «Trebuie să mă opresc. Este o nebunie»”, a spus ea.

Acesta a fost momentul în care Cox a început să apeleze la injecțiile cu botox și acid hialuronic. Cu toate acestea, în loc să găsească fântâna tinereții, Cox recunoaște că și-a dat seama că începuse să arate „foarte ciudat”.

„E mai rău în poze decât în realitate”

În urmă cu câțiva ani, Cox amintea presiunea care există la Hollywood cu privire la intervențiile estetice. Actrița din Friends a dezvăluit chiar că i s-au recomandat și oferit injecții și tratamente când a început să înainteze în vârstă.

Te trezești că ai straturi, și straturi, și straturi. Nu ai nicio idee, pentru că e gradual, până când realizezi „Rahat, asta nu arată bine”. Și e mai rău în poze decât în realitate. (…) Mi-am dizolvat toate substanțele. Sunt atât de naturală pe cât pot să fiu. Mă simt mai bine pentru că arăt… ca mine. Cred că acum semăn mai mult cu persoana care am fost odată. Sper”, a mărurisit Cox.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton