Homepage  / Vedete / Vedete străine

Courteney Cox, mesaj usturător pentru Kanye West, după ce artistul a afirmat că „Prietenii tăi” nu a fost un serial amuzant

Courteney Cox, mesaj usturător pentru Kanye West, după ce artistul a afirmat că „Prietenii tăi” nu a fost un serial amuzant

de Andra Stana,

Courteney Cox a avut cel mai bun răspuns la afirmații făcute recent de Kanye West. Rapperul a spus că Friends nu este amuzant.

Courteney Cox le-a dat fanilor un alt motiv de râs, după ce a postat o replică hilară la declarația lui Kanye West, care a spus că nu crede că „Friends/Prietenii tăi” a fost un serial amuzant.

Cox, în vârstă de 58 de ani, care a jucat rolul Monicăi Geller în serialul de succes, i-a răspuns rapperului în vârstă de 45 de ani în singurul mod pe care îl știe – într-o postare pe Instagram care îl ironizează.

Mesajul inițial al lui West, care a fost șters între timp, susținea că nu el a scris multe dintre tweet-urile sale virale din trecut, inclusiv unul de acum doi ani, în care spunea că nu a găsit „Friends” amuzant – deși, acum, retrospectiv, „își dorește” să fi scris acel mesaj, scrie nypost.com.

Ca răspuns, Cox a postat un clip în care apare dansând pe hit-ul din 2008 al lui West, „Heartless”, în timp ce derulează pe Instagram, făcând o pauză când vede postarea lui.

Postarea ștearsă a lui West suna astfel: „De fapt, nu am scris eu tweet-ul care spunea „Nici Friends nu era amuzant”, dar mi-aș fi dorit să o fi făcut. Mi-ar plăcea să știu cine s-a gândit la asta”.

În timp ce camera face zoom pe propoziția „Friends wasn’t funny”, Cox își închide furioasă difuzorul și își pune telefonul jos înainte de a pleca.

Ea a scris în descrierea postării: „Pun pariu că vechiul Kayne credea că Friends era amuzant.”

Clipul a fost vizionat de peste 4,6 milioane de ori, mii de oameni comentând decizia lui Cox de a-și spune punctul de vedere.

„Iubesc Prietenii tăi la fel de mult cum Kanye îl iubește pe Kanye”, a scris regizorul Murray Cummings.

„Este incredibil”, a râs magicianul Amy Wager.

„Cum poți să nu iubești Friends / Prietenii tăi????”, a întrebat alt fan al actriței.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton